Kedim 3 Gündür Yemek Yemiyor Ve Halsiz Acil !!!!!!

Adnankara
Adnankara

243 Puan

öncelikle merhaba bu soruyu görenler acil cevaplayabilir mi? Sokakta buldum kediyi ve 1 yıldır besliyorum tahminlerime göre 1 yaşında hemen hemen yada 14 aylık 15 aylık bile olmuş olabilir. Sorum şu kedim neredeyse 3 gündür yemek yemiyor yemek beğenmeme gibi bi olay yok çünkü et sucuk salam gibi şeyleri bile reddetti ( tavuklu yaş mama dahil) ayrıca normal davranışlarınıda sergilemiyor daha çok halsiz gibi ve 3 gündür zamanının çoğunu uyuyor gibi görünüyor okulda olduğum için çok iyi takip edemedim. Su içiyor ama sadece o kadar . Normalde karnını seversem hemen beni döver ısırır falan ama onu bile yapmıyor ellerimdeki yara izleri bile geçti. Ne yapıcağımı bilmiyorum ve fark ettiğim başka bir şey normalde poposunu kaşıdığımda yada sevdiğimde poposunu yukarı kaldırıyor normalde sevmediği bi haraket ve evet kedim dişi çiftleşme dönemi falan mi geldi hasta mı yoksa hamile mi acil cevap lütfen.( çok halsiz gibi bıraktığım yerde ekmek şeklinde duruyor)

6 CEVAP

CakilYavrukus
CakilYavrukus

9155

Yani yemiyorsa o kadar veterinere götürmek için neyi bekliyorsunuz aşıları varmıydı

Adnankara
Adnankara

243

ve hala daha sokakta yani arka bahçemde besliyorum straforlu kutulu bi ev yaptım orda uyuyor

HaydutveNazli
HaydutveNazli

12391

Yemek yememesi hayra alamet degil veterinere goturme imkanijiz varsa goturun. Kizginlikta az da olsa yerler

Adnankara
Adnankara

243

Yemediğini tam olarak bilmiyorum mama kabına dün değişiklik olsun diye sucuk ve et koymuştum akşam. Sabah yemiş ama hangi kedi yedi bilmiyorum benimkide olabilir bi başka kedi de olabilir.

cevizayaz
cevizayaz

5022

Yemek yememek, az yemek, halsizlik gibi belirtiler sadece yetkin kişiler tarafından tanı koyulabilir. Götürme imkanınız varsa veterinere götürmenizi tavsiye ederim. İmkanlar kisitliysa belediye veteriner hizmetlerinden yardım alabilirsiniz.

zeynandkekik
zeynandkekik

1094

Lütfen bir kliniğe götürün, sokak kedisi olduğunu belirtirseniz indirimli ilgilenirler ama lütfen götürün, buradan kimse size yardımcı olamaz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 230 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 86.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR