Üriner Mama

Bgmd
Bgmd

2814 Puan

Bulunduğum şehirde hills veya vibrac satan veteriner yok. Hills veya vibrac markasının üriner mamasına nasıl ulaşabilirim? Veteriner dışında satışı yok

3 CEVAP

tommyse
tommyse

10473

hills ve virbac bulamıyorsanız veteriner hekimize sorarak brit care veteriner mamasını bu siteden alabilirsiniz satılı mevcut... struvite olan tam üriner sistem maması içeriğide hoş içeriğini hekiminizle paylaşın eminim o en iyi kararı verecektir.

dilanbulent
dilanbulent

17284

Hills ve Virbac markaları özellikle bu özel mamalar konusunda öncü. Fakat aynı şekilde Royal Canin ile anlaşmalı olan veterinerlere sorun, Royal Canin markasının da üriner maması var. Hills veya Virbac yoksa Royal Canin'in üriner mamasını kullanabilirsiniz yani.


Aşağıya link bırakıyorum. Royal Canin markasının kendi sitesinde satış noktası bölümü var. Hangi veteriner klinikleri ile anlaşmalı olduğunu bulabilirsiniz, böylece bir ararsınız en azından var mı veya getirtebilirler mi diye. Eğer Royal Canin markasının resmi satıcıları ise, gelen hastanın isteği doğrultusunda getirebiliyorlar diye biliyorum.


https://www.royalcanin.com/tr/where-to-buy

Benim kedime veteriner Advance verdi daha doğrusu sattı 2 3 paket aldım. Gerilemek yerine hastalığı ilerledi. Sonra başka bir veterinere götürdüm. Hill's c/d verdi onun sayesinde çok şükür iyileşti sonra nutri urinary ve britle devam ettim. Size tavsiyem hastalığın başında hill's'ten şaşmayın. Virbac kullanmadım bilmiyorum ama bulun yani o mamaları. Hill'si ve Virbac'i arayıp ulaşın satmasalar bile bir şekilde yardımcı olurlar. Royal canin'de Advance gibi bana hiç güven vermiyor. O da olmadı Britin veteriner serisi var 2 ya da 5 kglık onlardan alın. Gelişmelerden haberdar edin lütfen bizi çok geçmiş olsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 235 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 86.990 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR