Kedim Her Sabah 5De Uyandırıyor

Selamlar, kedimin kum kabının bulunduğu odada uyuyorum. Kedim normalde beni hiç uyandırmaz, benle bir yatağa girer, ben uyanana kadar da çıtını çıkartmaz başımda uyanmamı bekler. Son 1 haftadır başıma şöyle bir olay geliyor; kedim her sabah saat 5'de kum kabını eşelemeye başladı. Ama nasıl kazıyor, sanırsınız inşaat işçisi, bu da onun işiymiş gibi dakikalarca durmadan kazıyor da kazıyor...Ben de hep bu sesle uyanmaya başlar oldum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Sizce neden yapıyor olabilir? (Kumunu dakikalarca kazma olayını normalde arada da yapardı ama her gün aynı saatte yapması dikkatimi çekti)

5 CEVAP

tommyse
tommyse

10473

kızgınlığa girdiğinden olabilir.


kumu kazıması kokusunu bırakarak kızgınlığını ilan etmeye çalıştığından,


idrar problemleri yoksa kesinlikle kızgınlık diyebilirim.


kanlı idrar, idrar pozisyonunda dakikalarca bekleme sıkıntısı yoksa dediğim gibi kızgınlık döneminde ve ilgi çekmek için her yolu deniyor.


bu süreçte dikkatli olmanızda fayda var ve kızgınlık geçirdikten sonra bağısıklığı iyiyse kısırlaştırın. ✨

somnium
somnium

12640

ilginizi çekmeye çalışıyor. :)


ister istemez canları sıkılıyor dönem dönem ve evlerde onlarla ilgilenen tek biz varız. ve sizin ilginizi çekecek o yöntemi de bulmuşa benziyor ufaklık. tek çözümü kalkıp 15 dakika oynatıp, geri uyumanız. aynı durum benim her gece başıma geliyor. bu yüzden kedimle oyun saatleri oluşturduk, buna rağmen gece arada uyandırmak için önce hafif miyavlıyor gelmeyince de ayağımı ısırıyor. özellikle buradan sünger top alabilirsiniz, dörtlü satılanlardan ufak oluyor. ben bir odaya atıyorum, kedim ağzına alarak koşup bana getiriyor. böyle 15 dakika oynuyoruz, sonra o da hemen oturuyor bir köşeye. tek çözümü bu. :) ayrıca her kumda yaşanan olayı sağlığa bağlamamalıyız. kedim bir ara dışkısını çıkartıp, oynuyordu. bu forumda birçok kişi sağlık sorunu olduğunu söylemişti. sonrasında ona yaklaşık top alıp, tüm odalara koydum. ve dışkısıyla oynamayı bıraktı, top gibi görüp onunla oynuyordu çünkü. bu yüzden dediğim gibi önce onunla oynamayı deneyin, en son hala tuvalette bu kadar vakit harcıyorsa kabızlık-idrara çıkamama durumunu düşünün.

Coconutbey
Coconutbey

15131

Kızgınlıktadır ya da oyun istiyor sizi uyandırıp o yüzden mutlaka akşamları kedinizle oyun oynayın derim cünkğ bu sabah 5te uyandırma olayından çok çektim ben de 😀 artık akşam ve gece oyun oynadığımız için sabah böyle bir sorunumuz olmuyor

Yanıtlarınız için teşekkür ederim, kedim kısır, kızgınlık söz konusu değil. Sanırım can sıkıntısından. Daha fazla oyuna vakit ayırmaya çalışacağım

Minminik
Minminik

13975

kediler çişlerini yapamadıklarındada sürekli kazma halinde olduklarını burda çokça okudum idrar tıkanıklığı olabilir mi, kumda idrar yaparken çok zaman geçiriyormu takip eidn.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 247 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80909 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR