Köpeğimin Aşırı Havlamasını Nasıl Önleyebilirim?

Karasugizeeeo
Karasugizeeeo

1435 Puan

Merhabalar,
01.12.2017 doğumlu Maltese Terrier cinsi dişi bir köpeğim var. Kısırlaştırıldıktan son ve eve yeni bir pet geldikten sonra havlama durumunda aşırı artış yaşanmaya başladı. Gelene, gidene, kapıdan geçene, nefes alana, kediye... Kısacası her şeye havlıyor ve huyunda da değişiklikler oldu. Böyle bir durumu yaşayan varsa ne gibi önlem aldınız ya da neler yaptınız beni bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler :)

3 CEVAP

Mini2019
Mini2019

11365

köpek eğitmek sabır ve tecrübe ister. her anını gözlemlemelisiniz.. uyarı ve ödülle öğrenebiliyorlar. havlama tasması derlerse sakın kullanmayın.

eğitimle ilgili videolar bulup izleyebilirsiniz.

Benimde maltese erkek . Malteselerde genellikle içgüdü olarak koruma özellikleri var . Haber verme özelliği vs. 3 yaşında benim oğlum ama asla havlamama gereksinimini öğrenmedi çok üstüne düşmüyorum kendi içgüdüsellikleri olduğunu düşünüyorum fakat çok rahatsız edici ise küçük Bi su şişesi içine boncuklar koyup havladığında şişeyi sallayabilirsiniz o sesi duyunca havlamamıştı başka cisten köpeğim.

Karasugizeeeo
Karasugizeeeo

1435

6 Yıldır beraberiz son 1 yıldır böyle bir huyu ortaya çıktı. Ödül mamaları da denedim, uyarıda da bulundum maalesef hiç yol alamadık :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 179 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80268 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR