Sokakta Beslediğim Kediyi Kısırlaştırdım, Bağırıyor.

oguzhang
oguzhang

1136 Puan

Merhabalar, bugün sokakta beslediğim bir kediyi Ankara büyükşehir belediye kısamer'de kısırlaştırıldım. Ön yargılarım vardı fakat pozitif yorumları okuyunca, gidip görünce içim rahatladı, gönül rahatlığıyla kısırlaştırdım. Benim sorum şu: Kediyi saat 2 gibi kısırlaştırdım, hâlâ anestezinin etkisinde ama ara ara kalkıp bağırıyor acı acı sonra geri yatıyor. Acaba acı mı çekiyor, böyle bağırması normal mi?


3 CEVAP

tommyse
tommyse

10473

gayet normal anestezi etkisinde benim oğlanda 2 saat civarlarında uyanmıştı ve sersemdi ayakta çok duramıyordu yarın olduktan sonra akşama kadar toparlamıştı ama yine de ağrılı/acılı bağırmaları oldu hekimimiz ağrı kesici ve bağışıklık hapı vermişti. zaten depo olarak vücuduna sıkılıyor takviyeler ama ben yine de istemiştim zaten ameliyat bölgesinde sapsarı acı bir krem dokulu ilaç vardı.


Kedinizi bu süreçte yükseklerde tutmayın hep zeminde olsun. tuvaleti maması bu olaya mahsuz bir oda da tutun. su tüketimini çok çok dikkat edin ve tam uyanmadan asla mama vermeyin su dahi zaten hekimin bilgilendirmiştir o kısımları.


Geçmiş olsun 💐🐾 bol patili günler ✨

oguzhang
oguzhang

1136

Çok teşekkür ederim, içim rahatladı. Henüz bir şey vermedim zaten, hâlâ uyuşuk uyuşuk yatıyor. Sadece bağırması beni endişelendirdi

HepsiPati
HepsiPati

5147

Kedi nasıl oldu? Düzeldi mi?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 206 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR