Kedimin Benden Ayrılması Mi Yoksa Evden Ayrılması Mi

melikecet
melikecet

3349 Puan

Merhaba bi kedim var bana asiri bağlandı bi yaşında şuan ailemleyim fakat sehir değiştiricem sizce yanımda goturmeli miyim aileme ve diğer kedimede çok bağlı ama bana asiri derecede nasıl yapmaliyim yanımda götürmem mi dogru yoksa evden koparmayım mi ayrıca çalışan biriyim ve bazen akşamları evde olmucam haftada bi kere falan yani kalabalığa alışık ama bana çok düşkün ne yapmaliyim siz bi durumda naptiniz yada yapardınız?

4 CEVAP

tommyse
tommyse

10473

çok zor bir karar bunun iç muhakemesini kesinlikle siz yapmalısınız.


Eğer evde çok yalnız kalacaksa sizinle gelmemeli diye düşünüyorum. Sosyalliğe alışmışsa bu durumun değişmesi onu psikolojik olarak etkiler ve stres bozuklu yaşar ve bu olmasını hiç istemediğimiz durum. Asosyal bir kediyse bu yalnızlığı yadırgamayacaktır ama dediğim gibi sıkıntılı süreçler yaşayabilir.

Ketonmanya
Ketonmanya

114401

Merhabalar.


Gerçekten ama gerçekten çok zor bir karar ve ne karar verirseniz verin bir tarafınızın buruk kalma ihtimali hep var.


Aynı durumu 2 sene kadar önce ailemden ayrı eve çıkarken ben de yaşamıştım. 2 kedimizden bana daha çok bağlı olanı yanımda götürmüştüm ama o hep diğer kedimizi aradı. Sonra mecburen diğer kedimizi de yanıma aldım ve işte o zaman yanıma ilk aldığım kedim eskisi gibi mutlu bir kedi olmaya devam etti. Bu durum da ailemi üzdü tabii hâliyle bir anda 2 kedimizden de uzaklaştıkları için ama tam o sırada kısmetlerine sokakta onlardan resmen yardım isteyen bir yavru kedi çıktı. Ailem o yavrunun kurtarıcısı oldu, o yavru da ailemin özlemini dindirdi. Biz bu yolla süreci iki tarafı da mutlu ederek atlatmış olduk. Benim de size tavsiyem kedilerinizin ikisini de yanınıza almanız.


Kararınız her ne olursa olsun umarım hikayedeki herkes çok mutlu olur.


Bol patili günler dilerim. :)

Sabisim
Sabisim

808

Temelli mi gidiyorsunuz yoksa bir süreliğine mi bilmiyorum ama kedinizin arkadaşıda varmış yanında ne güzel. Şimdi yolculuk, yeni ev, yalnız kalmak onu strese sokabilir. Siz daha iyi bilirsiniz şartları tabiki. Hiç olmazsa kendi düzeninizi iyice oturtana kadar ailenizle kalması daha mantıklı duruyor.

melikecet
melikecet

3349

Normalde ayda bi hafta yoktum bu süreçte odamın kapısında sürekli miyavliyomus ve bagiriyomus ben gelince genelde benle beraber ama bu sefer temelli gidicem ve onun için daha zor olacak biliyorum napicam bilmiyorum burda ailem var sosyal bi kedi arkadasida var ama napmam lazım siz bu durumda birakir miydiniz götürür muydunuz yaninizda

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 183 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80883 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR