Bağışıklık İçin Neler Yapılmalı?

crnertt
crnertt

747 Puan

Kedilerimin bağışıklığını çok yüksek tutmam gerek önerileriniz neler ? İmunex çocuk şurubu ağızlarına sürüyorum 0.5 cc kadar şırıngayla veremiyorum. Başka neler kullanabilirin?

7 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Ben bağışıklık sistemini için oğluma her ayın 10-15 günü vitamin takviyesi yapıyorum. Kullanıp memnun kaldığım vitaminler başta Veda Vet phytomıns, Beaphar top 10,Natur Vitta C.
Tanıdığımda bazı kullandığımız vitaminler aynı. Ayrıca Gimcat prebiyotikve Multi vitamin,Viyo reinforces,Veda lactoferon kullanıyor ve memnundu yanlış hatırlamıyorsam

emine64
emine64

4376

Vedavet ürünü var bağışıklık için ben onu kullanıyorum kedime bir wrwştırın

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Şöyle ki sağlıklı kediye sürekli vitamin takviyesi yapmanın zararlı olduğunu düşünüyorum. Herşeyin fazlası zarar derler ya o şekilde. Belli bir dönem kullanıp bırakıyorum bu yüzden. Tabi ki hastalık vs. de daha çok kullanıyorum. Birde kullanım süresi vitaminden vitamine değişiyor. Bazı vitaminler doğal olduğu, içerikleri vs. dolayısıyla doz aşımına sebebiyet vermiyor ve sürekli kullanılabiliyor. Bazıları ise kürler halinde bitene kadar kullanılırsa daha iyi oluyor. Mesela veda phytomıns in bir kutuyu bitirerek kür halinde verilmesi tavsiye ediliyor. Birde daha önce yoktu ama Veda markası phytomıns adı altında farklı ihtiyaçlar için vitaminler üretmiş, karışıklık olmasın. Benim tavsiye ettiğim turuncu amlalajli olan for ımmunsystem yazan.
Ben ilk olarak oğlum mantar olduğunda kullanmaya başlamıştım phytoshampoo ile. Çok faydasını gördüm o dönemde, sonra normal zamanlarda kullanmaya başladım. Veda vet markası tamamen doğal ve sadece veterinerlerde satılan bir marka olması ile diğer markalardan önde benim için. Türkiye'de bildiğim ve bazı ürünlerini kullandığım bir diğer doğal marka ise Naturalis Adrayms. Onda da bağışıklık sistemi için vitaminler bulunuyor fakat hiç kullanmadığım için önermedim size. Umarım vitaminler ile hepsi daha sağlıklı olurlar:)

Castielthecat
Castielthecat

2464

Şırınga ile vermek için kolay bir yöntem söyleyeyim öncelikle, üst köpek dişinin arkası küçük kedilerde boş oluyor oradan şırınganın ucunu sokabilirsiniz. Ve çeşitli evden verebileceğiniz gıdalarla destekleyebilirsiniz ya da vitamin macunlardan verebilirsiniz :3

crnertt
crnertt

747

Ağızlarına 4 5 parmak sürüyorum şırıngayla çok denedim ama ben kıyamıyorum o yüzden zorlayamıyorum. Etkisi olur mu sürmemle bile?

crnertt
crnertt

747

Neden 10 ve 15 gün kullanıyorsunuz hergün zararlı mı oluyor acaba?

onurtemiz
onurtemiz

116286

Ensesinden tutup kaldırın şırıngayı ağzına sokun kibarca hızlıca sıkın ilacı tüm Vet'ler öyle yapıyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2537 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR