Kedi Evde Kaç Gün Yalnız Kalabilir?

Hafta sonu 2 günlüğüne izmire gitmem gerekiyor, evin heryerine bol miktarda mama ve su bırakıcam, 6 aylık kedim evde 2 gün yalnız kalabilir mi bir sorun olur mu sizce? Herkese iyi formlar.

11 CEVAP

Minminik
Minminik

13975

Cok rahat kalir suyunu bir kac yere koyun mumkunse eve kamera alin aklinizda kalmaz cok uyguna kameralar var

Mini2019
Mini2019

11462

ev sıcak kalacaksa sorun olmaz.
ortalıkta ip poşet vb yutabileceği şeyler olmamalı
tüm prizlerdeki fişler çekili olmalı. mümkünse şalterler indirilmeli..
camlar sıkı sıkı kapalı olmalı
kapılar kilitli olmalı
evin farklı yerlerine mama ve su koyulup yedek kum koyulursa rahatlıkla yalnız kalabilir.

Dann
Dann

1176

Kalabilir, temiz kum ve maması suyu olsun

kayaburcu
kayaburcu

756

Kalabilir ancak kalmaması daha iyi olur strese girebiliyorlar benim öyle bir durumum olmuştu 1 gün evde bırakmam gerekmişti ve stresten kusmuştu eğer bırakabileceğiniz biri varsa daha iyi olur

Ebru-c
Ebru-c

4508

Ben hiç yalnız bırakmadım, sabahtan akşama kadar bile yalnız kaldıklarında eve döndüğümde saatlerce yanımdan ayrılmıyorlar, sevgi bekliyorlar. Acil bir durum için şehir dışına çıktığımda annem gelip kaldı bende, böylece ne kızların düzeni bozuldu ne de yalnız kaldılar. Sizinde en azından gün içinde bakabilecek, kontrol edebilecek biri varsa aklınız kalmaz.

CakilYavrukus
CakilYavrukus

8993

Aynı şekilde 3 gün yalnız bıraktık bir sorun olmadı orta antrenin ışığını açık bırakın. İmkan varsa anahtarı bir yakınınıza bırakabilirsiniz gün içinde gelip sevip gider.

Cevaplarınız için teşekkür ederim artık yanımda gelecek mecburen hem uçağa binmiş olur :)

Coconutbey
Coconutbey

15131

Evi seviyorsa 2 gün kalır biraz sıkılabilir sadece perdeyi hafif açık bırakın dışarıyı izlesin en azından. Suyu maması tuvaleti de yeni temizlenmiş olsun bir sorun olmaz.

Suerk
Suerk

5790

Sadece 2 gün için yol stresine sokmanız hata olur. Yol onları çok yoruyor ve korkutuyor. 2 gün rahat rahat kalır. Hiç sorun olmaz. Devrilme olasılığına karlı Farklı noktalara mama, su bırakın, fişleri şekin evi sıcak bırakın sağa sola oyuncak koyun tamamdır. Hiçbir şey olmaz. Anahtarı güvendiğiniz bir komşunuza bırakıp kontrol etmesini istemeniz mümkünse harika değilse o da sorun değil. Ancak uzun gezilerde yanınızda götürün şekeri. Yoksa evde kalabilir. Hiç sorun olmaz. Biraz özler tabii ama sizi görünce 3 saniyede unutur. Yolda çekeceği sıkıntıyla kıyaslanamaz.

Ben hekimim bir ameliyata girmek için gidiyorum 2 gün değil 1.5 gün sayılır ama bilemedim evimin anahtarını kimseye veremem ve kimse yok güvenip emanet edebileceğim uçağım yarın 8.45 götüreyim mi götürmiyim mi hala kararsızım. Yolda da mızıklıcağına eminim

Suerk
Suerk

5790

Kesinlikle götürmeyin, yolda stres, geldiği yeni ev stresi ve kalacağı sadece 1 gün. Çok büyük hata olur. Evinde güzel güzel takılır. evin anahtarları şart değil zaten. Evde rahatlıkla kalır hiç sorun olmaz. 2 farklı noktada mama ve su bulunsun, fişleri çekin, evdeki ısıtıcıyı kapatmayın, perdeler açık olsun ve sağda solda oyuncakları olsun yeter.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 282 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80872 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR