Kedim, Yeni Kedimi Sürekli Dövüyor

Nanebey
Nanebey

689 Puan

Yeni kedim eve geldiği zaman odaları ayırdık fakat klimayla ısındığımız için kedilerimizi ayırdığımız zaman odaları çok soğuk oluyor mecburen evin odalarının açık olması gerekiyor ve sürekli miyavlıyorlar birbirlerinin kapısına gidip durmak bilmeyen bir miyavlama o yüzden mecburen odaları açtık, yeni gelen kedim gerçekten çok insancıl yanımızdan ayrılmıyor, çok sevecen ilk günden hemen bize alıştı, çok obur, oyuncu uysal güzel bir kedi, ev sahibi ise tam tersi aylar olmasına rağmen mama dışında yanımıza gelmez sevdirmez vs. karakter olarak böyle bir kedi fakat çok uysal bir kedi 2. kedimizi de ona arkadaş olması umuduyla aldık. Yeni kedi geldiği zaman birkaç tıslama dışında çok iyilerdi aynı odada uyudular hiçbir kavga olmadı, çok yaklaşmadıkları zaman tıslama vs. olmadı kumları ayrı olmasına rağmen aynı kabı kullandılar kavga bile etmediler hatta ev sahibi kedi 2. günden kendince oyunlar bile yapmaya başladı. fakat ne olduysa son günlerde oldu. ev sahibi kedim sürekli saldırıyor. kaşlar çatık huzursuz ve keyifsiz. oyunlar oynatıyorum yeni gelen kedim çıldırıyor, ev sahibi kedim yanımızda çatlarını çatıp izliyor onunla da oynamaya çalışıyorum tepki bile vermiyor ve yeni kediye saldırıyor. ödül maması veriyorum ikisine de ev sahibi kedime neredeyse zorla yediriyorum. yeni gelen kedim hiç saldırmıyor ne yapabilirim 2 hafta oldu belki erken ama ilk günler gayet iyi gitmesine rağmen 2 günde ne oldu anlamadım. 2 kedim de erkek 1.5 yaşında ev sahibi, yeni gelen kedim 2 yaşında, ikisinde de hiçbir kızgınlık belirtisi olmadı.

3 CEVAP

Cansu2323
Cansu2323

331

Veteriner bana birisini bir oda da birkaç gün tutun kokusu sinsin sonra diğerini o oda da tutun aynı şekilde birkaç gün dursun kokusu sinsin en sonda da ikisini yan yana getirin demişti.En başta ikisini yan yana getirmek iyi değilmiş.

Nanebey
Nanebey

689

ilk gün bizde aynı şekilde ilerledik, aklımızda ki 1 hafta kadar bu şekilde ilerlemekti ama ikisi de odanın kapısından ayrılmayarak sabaha kadar yüksek sesle miyavladı ve havalar da soğuyunca deniyelim dedik ve gayet iyiydi ilk başta tahminimizden bile çok daha iyiydi son 2 3 günde evdeki kedim saldırmaya başladı.

Nanebey
Nanebey

689

Yeni gelen kedim gerçekten aşırı uysal ve sıcak kanlı, bu durumu umursamıyor bile diyebilirim, sanki yıllardır bu evde gibi hiç yabancılık çekmedi. benim çekincem evdeki kedimin çok fazla strese girmesi çünkü kedim saldırmak için yaklaşığında anlıyorum bize hayatta saldırmaz yumuşak hareketlerle uzaklaştırırken bile dokunduğumda yada kucağıma aldığımda sem sert kas katı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 175 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80883 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR