Kedim Fazla Tüy Döküyor

Elifdmr
Elifdmr

683 Puan

Tüy dökmemesi için vitamin almayı düşünüyorum sizce hangi marka en iyisi? Sabahtan beri bakıyorum çok fazla marka var karar veremedim.

5 CEVAP

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

şuanda mevsimsel geçiş oldugu için tüy dökümleri artmıs durumda olabilir , ben tüy ve deri bakımı için dr.clauders skin&hair kullanıyorum .

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

Evet bebekliğinden beri kullanıyoruz 2 günde 1 veriyorum bir zararı yok genede danısın veterinerinize isterseniz tüy dökümünü azaltıyor ve yenileri cıkarken parlak ve saglıklı cıkıyor

serot10in
serot10in

912

Veterinerinize sormadan vitamin takviyesi vermeyin kedinize. Kaldı ki ne yaparsanız yapın kedinizin tüy dökmesini engelleyemezsiniz en kaliteli mamayıda kullansanız en iyi vitaminleride verseniz yine tüy dökecektir. Tüy dökümünü bir nebze olsun azaltmak daha doğrusu tüylerin eve saçılmasını önlemek için furminator tarak alın ve hafta 1-2 kez düzenli tarayın zaten tarağa gelen tüyleri gördüğünüzde hayret edeceksiniz çünkü nerdeyse bir kedi daha çıkacak kadar tüy topluyor ve düzenli yaparsanız bu işlemi eve saçılmasını önlemiş olursunuz tüylerin. Vitamin vereceksenizde macun kıvamlı olanları kullanın Gimcat ve Dr.Clauders’ın tüy ve deri sağlığı için olanları.

Elifdmr
Elifdmr

683

Etkisini gösterdi mi peki

Elifdmr
Elifdmr

683

Sipariş verdim az önce. Söylediğiniz tarağı da aldım inşallah iyi gelir. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 559 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82147 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR