Isyerinde Besledigim Kedinin Ayaginda Sorun Var. Ne Yapmaliyim?

Mkzgnyrk
Mkzgnyrk

323 Puan

Burasi mahalle arasi bir is yeri. Ve her sabah kepenk acmamla beraber 8-10 kedi dolusuyor.


Iclerinden biri topalliyordu sokak kedisi oldugu icin gunduzleri isyerinin icinde sagda solda yatiyorlar aksam cikartiyoruz.


Ben de gececegini dusundum. 3-4 gun sonra haftasonundan sonra isterine geldigimde on sag patisini havada tutuyordu ve fotograftaki gibiydi.


Acikcasi suan altimda bir arabam da mevcut degil sanayide. Ve yilbasi oncesi is yeri giderleri yuzunden ayirabilecegim bir meblag da yok.


Nasil bir yol izlemem gerekir guzel besleniyorlar hepsi. Mamasini suyunu kumunu koyup iceride mi baksam bir sure aksamlari kendi basina kalabilir mi.


6 CEVAP

muratt_dgn
muratt_dgn

1150

merhaba belli ki patisine bişey olmuş kendiliğinden düzelmez veteriner hekimin bakması lazım yada belediye veterinerine baktırmanız lazım tabi kontrol şartı ile çünkü belediyeler ilgilenmiyor doğru düzgün

Esila46
Esila46

12047

Geçmiş olsun

aslihan_e
aslihan_e

128340

Biz böyle durumda bengay merhem sürüp sarıyoruz, günlerce durmasına gerek yok, saatler içinde rahatlatıyor zaten. Yalamaması gerekli, o yüzden mutlaka sarmalısınız.

Mkzgnyrk
Mkzgnyrk

323

Yine en musait zamanda götürmeye çalışacağım. O zamana kadar da is yerinde iceride tutmayi dusunuyorum aksamlari. Cunku herhangi bir yara izi kanama da yok kapiya sıkışmış veya biri basmis olarak dusunuyorum.


Bu surecte en azindan veterinere gidene kadar burkulma gibi ise iyilesmesi icin mamasina katki yapabilecegim bir vitamin veya kemik kas sagligi icin verimli olabilecek bir sey biliyor musunuz.

Mkzgnyrk
Mkzgnyrk

323

Yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar.

Patileri ne kadar süredir havada tuttuğuna bağlı. Benim kedilerimde hopluyor zıplıyor yüksek bir yerden düşünce/yanlışlıkla patisine uyurken yaslanırsamda öyle partisini havada tutuyorlardı. Yani insanlarda olduğu gibi burkulma oluyor. Çok ciddi bir durum yoksa kendi kendine düzelir varsa veterinere başvurun. Hemen gitmenize gerek yok 1-2 gün bekleyin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 172 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80300 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR