4 Aylık Kedim Geceleri Saldırganlaşıyor

arinkacmaz
arinkacmaz

345 Puan

gece yatarken enerji patlaması yaşıyor gündüz az çok uyuyor ama geceleri hiç uyumuyor birde tüyleri kabarıyor

5 CEVAP

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

Kediler içgüdüsel olarak gece avlanma hissi olur hoplar koşar tırmanır uyutmaz.. buyuzden gündüz aksam olabildiğince oyun oynatıp yorun ve siz uyumadan önce biraz yaş mama verirseniz mayışır uyur.

Infernus
Infernus

111806

Kediniz daha bebek. Hayatı oyun şu anda. Keşfedecek, atlayacak, tırmanacak. Aklınıza gelebilecek her şeyi yapacak. Karanlıkta gözleri daha iyi gördüğü için geceleri daha çok şey dikkatini çekiyor, heyecanlanıyor. Büyüdükçe zamanla sizin düzeninize de daha fazla adapte olmaya başlayacak. Bu zamana kadar biraz sabır. Gündüz daha çok oynatıp enerjisini atmasını sağlayabilirsiniz. Deniz_berkan’ın söylediği gibi siz yatmadan önce yaş mama verebilirsiniz. Kediler sindirim işlemlerini uyurken yaptıkları için uzun bir uyku çökecektir mamadan sonra.

Infernus
Infernus

111806

Lazer tavsiye etmiyoruz biz. Avını bir türlü yakalayamadığı için agresif oluyor, stres yapıyor. Huzurlu, mutlu olması ve sağlıklı bir ruh hali için iyi değil. Daha fiziki şeylerle oynatın. Sonunda yakalasın zıplatsın, fırlatsın, tekmik tekmik yapsın.

arinkacmaz
arinkacmaz

345

saolun

onurtemiz
onurtemiz

116286

Siz iyisi mi lazer alın ve olta oyuncak alın. Lazerin peşinden koşacağı için yorulacak. Mutlaka koşturun oyuncaklarıyla. Olta ise (veya ucu tüylü sopa) o da hareketini baya arttırıyor tüyü ısırmak yakalamak için zıplıyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 609 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR