Hangi Mama

Kupkup
Kupkup

173 Puan

Yaklaşık 3 aylık bir kedim var fakat hangi mamayı vereceğimi bilmiyorum. Proplan bile bize biraz pahalı gelirken daha ucuz ve kaliteli mama bulmak zor oluyor. Proplandan biraz daha ucuz ve içeriği temiz önerebileceğiniz mama var mı?

4 CEVAP

tommyse
tommyse

10473

• exclusion 1,5 kilosudan 2 tane alındığında proplandan daha ucuz oluyor ve içeriği temiz denebilir.
• optimeal'da aynı şekil 1,5 kilosundan 2 tane alındığında 750tl civarında oluyor proplanın 3 kilosu 850 civarı yanlış hatırlamıyorsam.
• natura'da aynı şekil içeriği güzel diyebileceğimiz mamalardan fiyat olarakta f/p ürünü.

ozanesk
ozanesk

1243

İçeriği Proplan'a yakın olduğu için Optimeal tercih edilebilir, şu an kampanyalarla 4 kg olan 700 - 800 civarlarında. Fakat 10 kg'luk boyutu üretilmiyormuş yavru kedi için olanının.


Alternatif olarak Sanabelle, Nutri Feline, Bozita, Fitmin For Life, Sam's Field'a bakılabilir.

dilanbulent
dilanbulent

17253

Ne yazık ki günümüzde fiyat/performans diyebileceğimiz bir mama yok. Eskiden olsa hem uygun fiyatlı hem de içeriği iyi diyebileceğimiz birçok mama önerirdik fakat günümüzde sokak hayvanları en azından aç kalmasın diye alınan rezil içerikli mamalar dahi uçmuş durumda.


Size önerim, mama alırken eğer tek 1 kediniz varsa mutlaka 10 kiloluk paketlerden alın. Paketin içerisindeki mamayı kilitli buzdolabı poşetine koyup hafif soğuk bir yerde muhafaza ederseniz hiçbir şey olmaz yani bayatlamaz. Zaten göreceksiniz, 10 kilo şeklinde alırsanız çok daha ucuza denk gelmiş oluyor.


En çok kullanılan sitelerden birinden mama fiyatı örneği vereceğim şimdi. Proplan'ın kısır somonlu mamasının 3 kilosu 780 liraya satılıyor, yani kilosu 260 liraya denk geliyor.
Aynı mamanın 10 kiloluk paketinin kilosu ise 195 liraya denk geliyor. Yani kilo başına 65 lira tasarruf etmiş oluyorsunuz.


Kısaca söylemek gerekirse, 3 kiloluk bir paket almak yerine 10 kiloluk bir paket aldığınızda tam 650 lira tasarruf etmiş oluyorsunuz. Yani demem o ki, 10 kiloluk bir paket alarak çok güzel tasarruf etmiş olursunuz böylece kediniz de kötü mama yememiş olur.

edmrcglu
edmrcglu

12695

brit care yedi kilo oldugundan proplandan bir 400 500t daha uygun fiyatli icerigi temiz en azindan

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 288 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR