Kedim Üşüyor Mu

Yagmussloo
Yagmussloo

169 Puan

Yaklaşık 2 saat önce sokaktan bir kedi aldım, doğru düzgün yürüyemiyordu ve çok araba geçtiği için ezilme ihtimali vardı ben de uysal bir kedi olduğu için kucağımda veterinere götürdüm. 6 aylık olduğunu söylediler aşılarını da yaptırdım eve getirdim şimdi uyuyor, ama devamlı titriyor uyanıken de titriyordu en çok da kuyruğunu titretiyor. Üşüme ihtimali yok bence çünkü hem kucağımda uyudu hem de üstüne hafif bir battaniye örttüm peteğin yanında uyuyor ama yine de üşüyor gibi veteriner de sokak yaşamında yorgunluktan dolayı yürüyemediğini söylediler kırık vs yoktu şimdi uykusunda bile titriyor hastalığının olmadığını söylediler sizce üşüyor mu ve ya hastalığı falan mı var hiç kedi bakmadım.

3 CEVAP

Olum 69 kişi bakmış biriside cevap vermemiş. Hiçmi kediniz yok anlamadım ki. Birader o titremeler/atmalar hormonsal çalışmalardan dolayı. Kediler ilk 2 sene çok hızlı büyürler e hormonlar ekstradan çalışır. Hızlı büyür yani. Ondan dolayı titriyor/atıyor.

Yagmussloo
Yagmussloo

169

Çok teşekkürlerr

Sevilayyyyy
Sevilayyyyy

2742

Kedi uykusunda titriyorsa eğer normal olduğunu düşünüyorum tedirgin uyuyor olabilir sokakta yaşadığı için ayrıca rüya görüyor olabilir. Benim kedim de bir dönem uykusunda çok titriyordu ama geçti sonra

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 168 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80300 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR