Sokak Hayvanları İçin Uygun Fiyatlı Mamalar

Realbadvroken
Realbadvroken

3611 Puan

Arkadaşım cins bir kedi sahiplenecek fakat kedinin sahibi para veya 50 kg mama istiyor alacağı ücreti de sokaktaki hayvanlara mama için kullanacağını söylüyor. Siyah schotish hasta kedi oluyor sanırım onlar Her neyse uygun fiyatlı mama önerir misiiniz

3 CEVAP

Realbadvroken
Realbadvroken

3611

Yanlış yazmışım scottish olucak

dilanbulent
dilanbulent

17235

Te mi z ma ma isimli sitede satılan Mito ve Micho genel olarak çok seviliyor. Kendi fabrika satış sitelerinde satıldıkları için her zaman taze bir şekilde geliyor. Mito'nun tavuklusunun 15 kilosu 735 lira mesela. Micho bir tık daha pahalı.


Bunun haricinde Enjoy, Pro Line, Trendline ve Econature markalarını önerebilirim bunlar da genel olarak sokak hayvanları için alınan ve tadları çoğu sokak hayvanı tarafından sevilen markalar.

tommyse
tommyse

10473

pronature, econature ve la vital alıyorum genelde yenip bitiyor içeriğide aman aman kötü değil öneririm + somon yağı ile desteklenirse besleyici ve daha da doyurucu oluyor mutamin ve vets plus'ın somon yağlarını öneririm güzel takviyedir.


lider petfood'un tüm mama markaları içeriği bozulmuş durumda enjoy,bonnie, cat plus gibi ürünler içeriği bozuldu. ben önceden liva ve vancat alıyordum artık yenmeyen garip mama oldular

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 204 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80606 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR