Kedi Kısırlaştırma Sonrası Süreç

Lithiumn
Lithiumn

262 Puan

Dişi kedimi bu sabah kısırlaştırdık, eve geldiğinden beri yatıyor yemek verilmesi gereken saatte yemek verdim fakat yemedi. Şu anda hala yatıyor fakat ara sıra kalkıp geziniyor. Nefes alış verişi biraz hızlı bu sa beni

2 CEVAP

tommyse
tommyse

10473

ilk zamanlarda olduğundan daha anormal şeyler gözlemleyebilirsiniz. iştahsızlık halsizlik amacı olmayan hareketler gibi bu süreç zamanla geçecektir sonuçta ameliyat geçirdi ve hormonal olarak düşüşler yaşayacak.
bağışıklığını yüksek tutulmalı bu sayede toparlanması daha kısa sürer. yüksek yerlere çıkmasına izin vermeyin bir kaç gün sürekli yerde kalsın düşme kalkma durumlar engellenir. hekimler ameliyat sırasında depo ağrı kesici ve antibiyotik sıkıyor (bizde sıktığını söylemişti) ben yine ağrı kesici ve probiyotik almıştım hekimden bu sayede rahat geçmişti.
tuvaleti/ su ve mama kabı olsun 3-4 gün aynı odada tuttum ve ilk iki gün sadece benim odamda kaldı.
zaten hekiminiz anlatmıştır ama şüphe ettiğiniz bir durum varsa bunu en iyi hekim bilir hekime haber vermenizde fayda olacaktır.
kocaman geçmiş olsun ✨🥹💐

Lithiumn
Lithiumn

262

... bu durum beni korkuttu fakat veteriner nefesle ilgili problem olmaz dedi. Bu durum normal mi ve dikkat etmem gereken baska şeyler varsa yazabilir mısınız?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 175 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80315 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR