1 Sene Sonra Mama Değişimi ?

Szrcanx
Szrcanx

2138 Puan

Arkadaşlar merhaba erkek kısır olmayan british kedim mevcut geçen sene 15kg Hills optima care tavuklu almıştım kullanıyordu artık az kaldı ama pek normal yemiyor sıkıldığını düşünüyorum royal canin britisglere özel olan mamanın 10 kilo olanı alıp vermeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım

5 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17253

Bazı kediler 10 yıl aynı mamayı yiyip sıkılmıyor, bazısı da her yıl değiştirilmesini istiyor. Çok normal bir durum. Royal Canin de aynı Hills gibi piyasada en çok tercih edilen, şikayet oranı düşük mamalardan biridir. Alabilirsiniz. Fakat direkt 10 kilo almaktansa, daha küçük bir paketini alın. Diyelim sevmedi, en azından daha az zarar etmiş olursunuz. Sonuçta hangi mama olursa olsun sevmeyebilir, her kedinin damak tadı farklıdır.

dilanbulent
dilanbulent

17253

Royal Canin'in Fit isimli mamasını da alabilirsiniz bir bakın isterseniz. O biraz daha kilo almaya meyilli, pek hareketli olmayan kediler için diyet mama gibi.

Minminik
Minminik

14018

kademeli geçmeyi unutmayın lütfen direk geçişler ishal yapabiliyor

Szrcanx
Szrcanx

2138

Daha önce şuan kullandığı mamayı aldığım da tester olarak 400gr almıştım yiyecek mi diye yemişti biraz seçici bir oğlan :) ağır gelecek mama da vermek istemiyorum pek hareketli değil :)

Szrcanx
Szrcanx

2138

Kademeli geçiş yapacağım evet o yüzden bitmeden sipariş vereceğim ki karıştırarak iyi olur diye düşünüyorum rc fit bir bakayım :) royal canın dışında öneri varsa ona da bakabilirim yine 10kg üstü

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 198 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR