Bahcemdeki Kediye Ne Oldu Merak Ediyorum

nht
nht

2461 Puan

Bahcemde baktigim 6-7 aylık kedi 10 gündür kayip ve kahroldum. 2 ay once gelmisti ilk. ve o gunden beri her gun bahcemdeydi, arasira cok kisa süreli gezse de.
Bahçem sehirdisinda kirsal bir yerde etrafta gerek diger evlerin gerek başıboş olan kopekler geziyor, bazen bahceme giriyorlar geceleri - ben kışın gece orada kalamiyorum ama biliyorum. Hatta başıboş olanlarin 6-8 li takim halinde girdigini kesfettim yeni, daha once olmayan (yatan otlardan biliyorum, ki tam da kedinin kayboldugu gun). Bir yeri kapatsam yinede buluyorlar bir yer illa. Evin yakin cevresini cevirdim gerci giremeyecekleri sekilde ama orada da kedi durmuyor. Bahcemin her yerini gezdim heralde dikkatlice yere bakarak ama kedinin bedenini yada tuylerini goremedim. Size sorum, eger bahceme giren kopekler birsey yaptiysa kedicigin tüyünü ve veya bedenini görmem gerekmezmiydi bahcemde ? Kopekler bir kedi yakaladiklari zaman ne yapiyorlar orada mi yiyorlar yoksa alip götürüyorlarmi yani?

5 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128321

Ağızlarına alıp götürebiliyorlar, pek yemezler, yedikleri nadirdir. Köpeğin doğasında kedi avlamak yok. Çok gördüm götürdüklerini. Belediye toplasın bir an önce diye dua ediyorum. Bizim neredeyse her gün bir tane kedi gidiyor. Eve kedi doldurdum korumak için.

nht
nht

2461

Yani tuylerini bulamasam da oylece yakalayip götürmüş olabilirlermi hic tuy izi olmadan?

Emirrckr
Emirrckr

12944

Köpekler maalesef ağzında taşıyıp götürebiliyorlar,öldürmese bile yaralayabiliyorlar.
Ama umarım böyle bir şey gerçekleşmemiştir de kediniz geri döner..

nht
nht

2461

10 gun oldu. Cok üzülüyorum kaybolmasina. Benim bahceden hemen hiic ayrilmazdi. Diyelim ki ölmedi ve bir sebepten diyelim ki gitti. 10 gun gelmemesi olabilirmi ? Bana 3-4 aylikken geldi 2 buçuk ay once. O gunden beri hep evin yaninda uyudu, mama yedi orada besledigim diger 2 kediyle beraber. Her gun mama yedigi yerden niye gitsin ve niye o kadar uzun süre gitsin?. Ama yinede uzun sureli gidip donme olayı mümkünmü bazen? Oralar sehir disinda bir suru bahceli evin oldugu dogal yerler sehir gibi degil. Belki bakti artik büyüdü cesaret buldu ve etrafi keşfe çıktı diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi

Cennet29
Cennet29

123875

Bende cok kedi kaybettim fakat sebebi köpekler değildi mahallede köpek bile yok. Hep besliyorum büyütüyorum camımdam kapımdan ayrılmıyolar sonra bigün bakıyorum kayıp. Kaybolanlar bir daha asla geri gelmedi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 222 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80268 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR