Acana Pacifica

Castielthecat
Castielthecat

2464 Puan

Kedim şu anda 3 aylık haziranın 2 sinde 4 aylık olacak bir erkek kedi. Acana Pacifica ile bu markaya geçiş yapmak istedim çünkü kendisi balıkları çok sevdiğinden geçişin kolay olacağını düşündüm. Ama bir kaç konuda emin olamadım. Bazıları böbrek sorunu olabilir gibi yorumlar yapmış. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Kendisi aşırı hareketli bir kedi değil. Bir sorun yaşar mıyım sizce? Bundan sonra da grassland'i alacağım bu arada. Görüşlerinizi/deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok çok mutlu olurum!!

5 CEVAP

serot10in
serot10in

912

Öncelikle şunu söyleyeyim Böbrek sorunu yaşar diye bi tanımlama yanlış olur, eğer böbrek yetmezliği varsa o zaman bu konuyu düşünebilirsiniz. Aksine acana ve orijenin besin değerleri idrar yolları içinde gayet sağlıklı rakamlar. Acana pasificanın protein oranı aslında çokta fazla değil %75 diye geçen rakam mamada bulunan proteinin %75’inin gerçek etten geldiğini gösterir ki mamanın gerçek protein oranı %37’dir. Diğer mamaların protein oranlarının bu rakamdan düşük olmasıda içeriklerinin gerçek etten gelmemesi nedeniyle bu rakama ulaşamamasıdır. Eğer bir kedinin alerjisi varsa acana değil proplan kullansada alerji olma riski vardır. O yüzden belirgin bir hastalığı yoksa kedinizin bunu sizin deneyerek gözlemlemeniz gerekir. Son olarak şunu da ekleyelim kedilerin vücutları öncelikle proteini sindirir ve kilo aldıran protein değil karbonhidratlardır. Hatalı birşey söylediysem eğer düzeltilirse iyi olur yanlış bilgi vermeyelim.

Gul36
Gul36

113362

Kedim 4 aydır Grasslands yiyor. Şu anda 7 buçuk aylık. Sanırım en belirgin yarar tüylerinin güzelleşmesi oldu. Gayet sağlıklı ve fit görünüyor. Veterinerimiz de her gördüğünde çok iyi görünüyor diyor. Ancak kısırlaştırma ameliyatında karın bölgesinde yağlanma görmüş. Bu da, sorduğumda buradaki arkadaşların söylediği gibi daha fazla oyun ve koşuşturmaca ile önlenebilecek bir şey.


Ayrıca Pacifica'da balık çeşitleri olduğu için tüylere çok daha iyi geleceğini okumuştum. Markanın ithalatçı firması ile yaptığım bir görüşmede de görevli aynı şeyi söyledi.
Marka hakkında daha fazla bilgi için konuyu takipte olacağım ben de.

Castielthecat
Castielthecat

2464

Çok teşekkür ederim detaylı olarak bilgilendirdiğiniz için. Sağlık problemi olmadığından herhangi bir sorun yaşamaz diye umuyorum.

Gul36
Gul36

113362

Buradaki arkadaşlar bana Acana mama ile beraber idrar yolları sistemi macunu önermişlerdi. Urinary paste diye geçiyor. Siz de kullanabilirsiniz.

Castielthecat
Castielthecat

2464

Bu konu hakkında çok deneyimli ve bilgili birileri var mı? Pek yanıt gelmediğinden bir daha yazayım dedim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 733 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR