Kedim Kakasını Dışarı Yapıyor

targof
targof

2148 Puan

yaklaşık 1 hafta felan oldu tuvaleti temiz ama dışarı kakasını yapıyor mesela çişini kuma yapıyor anlayamadık niye böyle oldu ilk başka ben işimden dolayı 2 3 gün eve gelmemiştim kızdığını için mi yapıyor felan dedik ama ben evde olduğum zamanda yapıyor. tuvalete gidiyor ve bağırıyor biraz ama acıdan ve ya tuvaleti yapamamasından kaynaklı değil keyfi bence çünkü dışarı kakasını gayet keyifle yapıyor kakasıda olması gerektiği gibi bir sağlık problemi olduğunu düşünmüyorum bu durumu nasıl çözücez var mı tavsiyesi olan?

4 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128563

Kızgınlıktaki kedi de kakasını dışarı yapabilir. İlla çiş yapmasına gerek yok. Kapalı tuvaletse de dışarı yapmayı tercih edebilir. Son bir iki ayda iç parazit ilacı vermediyseniz o sorunu olabilir. Kabının hemen yanına falan yapıyorsa alışkanlık geliştirmiş olabilir. Yeni sahiplendiğim kedim de öyle, bazen kabın yanına yapmayı tercih edebiliyor. Sanırım eski sahipleri tuvaletini sık temizlemediği için o şekilde alışmış. Birkaç kez kabızlık yaşayan kediler de dışarı yapabiliyorlar. Onun dışında aklıma başka ihtimal gelmiyor, ishal olsa zaten hasta demek olurdu. Kakası normal olduğu halde hastalık var mıdır bilemiyorum.

aslihan_e
aslihan_e

128563

Tuvaleti kapalı mı peki?

targof
targof

2148

Kedim kısır tamamen keyfi olduğunu düşünüyoruz artık bugün tekrar zemini kazmaya çalışırken yakaladım kızdım biraz. Kızınca hemen kumuna yaptı :D

targof
targof

2148

En büyük boy kapalı tuvalet var yaklaşık 2 aydır açık şekilde kullanıyoruz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 184 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR