Optimeal Mama Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

FatmaCD
FatmaCD

252 Puan

Acana pro plan derken akıllar iyice karıştı değiştirmeden devam edecegimiz bir mama markası arıyorum, Optimeal Sığır etli olan hakkında genel arastirmalarda güzel yorumlar vardı fakat asil deneyimleyenlerin yorumları benim için daha önemli siz ne düşünüyorsunuz?

3 CEVAP

Jdjs
Jdjs

2584

Bence o fiyata daha iyi mamalar alınabilir çok bilindik bir marka değil ve uzun yıllarda kullanımda bir sıkıntı olurmu belli değil iyi markalarda bile kedide sıkıntılar çıkabiliyor sanabelle öneriyorum her çeşidi mevcut ev kedisi kısır kedi urinary dışarıdaki kediler ve hasas kediler için mamaları var kullanıcıları memnun bir onada bakın bende çok mama araştırdım proplan ve acanada eyer kedi ev kedisiyse yüksek proteinden böbreklere zarar veriyor tarzında çok şikayet var biz en son sanabelle karar kıldık veterinerlerin çoğu bilmez ama içeriği gayet güzel

Jdjs
Jdjs

2584

Ama her kedinin bünyesi farklı tabiki

AisRevol
AisRevol

888

Ben bir süredir sanabelle yavru mamasını kullanıyorum sorun yaşamadım ********da var. 10 kiloda fiyatları çok uyguna geliyor. İçeriğini de araştırmıştım bir çok bilinen marka mamaya göre güzel icerikliydi. Ancak yavru maması çok ağır kokuyor bilginiz olsun. Gerçek et içeriğinden kaynaklı olabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 185 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR