Kedim Kum Döküyor

sovalye
sovalye

166 Puan

Merhaba kedim kum döküyor diye veterinerimiz bytril ve urino cure ve c vıtamini verdi mama olarak carni vet diyet struvite verdi 15 gun kullandık fakat kedım 3 gün boyunca tekrar kumundan cıkmadı idrarını yaparken zorlandı ve suanda daha rahat ilaçlar dogrumu sizce. veterinerimi değiştiricem duruma gore dogru yoldamıyız sizce.

2 CEVAP

Bgmd
Bgmd

2763

Evet üriner sistem için olan diyet mama yemesi gerekiyor 6 ay kadar sonrasında ise bu kum yapan mama hagisiyse bir daha onu kullanmayın 6 ay diyet mamasını yedikten sonra kısır kedi mamalariyla devam edebilirsiniz kısır kedi mamaları kum ve taş oluşmaması için dengeli bir içeriğe sahip
Hills, royal canin gibi kısır kedi mamalarindan benim kedilerim memnun kaldı siz de 6 ay veterinerin verdiği diyet mamadan kullandıktan sonra bu markaların kısır mamasını deneyebilirsiniz. C vitamini de bu süreçte çok önemli bizde böyle bir yol izlemiştik o konuda rahat olun.

Bgmd
Bgmd

2763

Kedinize ev yemeği vermeyin yaş mama olarak da Hills in urinary yaş maması bizim tüm kumları 7 günde bitirmişti bunu bulursanız kullanın. Kumlar geçse de 6 ay daha urinary mamalara devam edin. Bu mamalar pahalı ama veteriner ücretleri ve kedinin çektiği acı daha kötü. Ayrıca yine üriner sistem destekleyici bitkisel tabletler var veterineriniz satıyor ve öneriyorsa onlardan da destek amaçlı yararlanabilirsiniz.
Ama bu süreçte favorim hills üriner yaş mama

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 145 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80662 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR