Hills Gastrointestinal Mama Kullanan

Cennet29
Cennet29

123915 Puan

Kedimde hassas bağırsak sorunu var 1 seneye yakın unıque gastrointestinal mama kullandık sonra ben kedim normal mama kullansın istediğim için sanabelleye çok yavaş şekilde 1 ayda geçiş yaptım. Gayet iyiydi bi kaç ay sanabelle alabalıklı ile devam ettim kedimin iştahı açıldı kilo bile almıştı çok mutluydum ki kedim kokulu gaz cıkarmaya başladı ve mamayı artık az yiyo. Sanırım yine başa döndük ve ishal oldu 😔 kedim hem evde hem sokakta yaşıyo evdeki kumuna çok nadiren çiş kaka yapar o yüzden kakasını gözlemleyemiyorum. Zorla evde tuttugumda cok stres oluyo onu üzmek istemediğim için kakasına bakmak için eve kapatmadım. Belirtiler kokulu gaz ve kirli popo. Normalde ishal değilse poposu tertemiz olur ve koku olmazdı. Lafı cok uzattım neyse **Hills gastro iyimidir? **Veterinerimde sadece bu mama var daha önce denemedim tavuklu olduğu için de biraz tereddütteyim. Kedim balıklı mamaları severek tüketiyo sadece. Başlangıcta balıklı mamasıyla karıştırıp alıştırabilirim belki.

6 CEVAP

Bgmd
Bgmd

2763

Çok iyi benim kedim çok seviyordu tadını sorun yaşamadık ama genel olarak kediler sevmiyor hills in tadını . Eğer veterinerinizde hills gastro yaş mama da varsa kuru mamayı yine gastro olan yaş mamaya karıştırıp verebilirsiniz. Hills kesinlikle unique den daha hızlı toparlamisti ikisini de kullanan biri olarak hills daha iyi kesinlikle. Tek sorun tadını sevmiyorlar

Bgmd
Bgmd

2763

Ayrıca dışarı çıkan bir kedi olduğu için evinizde hep gastro mama olmasını tavsiye ederim çünkü dışarıda ufakta olsa bir şey bulup yiyince ishal tetikleniyor. Hills i yaş mamasıyla alıp en az bir iki ay yedirin bir şekilde sonra hills pahalı gelirse biraz daha uygun bir gastro hep evde bulunsun.

Cennet29
Cennet29

123915

Kedimde aşırı seçici hillsi de kediler genelde sevmiyor diye okudum benimkide yemezse maddi bir sorun cıkabilir hahaha😀 söyledikleriniz doğru cünkü dışarda bazen kuş yiyo bazen fare ve bunların önüne geçemiyorum.

Bgmd
Bgmd

2763

Royal canin proplan tavsiye ederim 10 kg alırsanız ortalama 200 tl kilosu

Bgmd
Bgmd

2763

Bunlar dışarıda yemesini azalttı tadını sevdiği icin

Cennet29
Cennet29

123915

Sanabelleden çok memnundum çünkü kedimin tüylerç yumuşacık parlak ve dökülmesi çok azdı. Hiç değişmek istemiyodum. Büyük ihtimal hills gastro alıcam. Yerse ve kedime iyi gelirse bi süre devam ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 174 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR