Kedim Aşırı Zayıfladı

sebii
sebii

4713 Puan

2.5 yaşındaki kedim doğum yaptıktan sonra aşırı zayıfladı. Kemikleri sayılacak hale geldi. Sağlığı su an iyi ama bir şey olmasından korkuyorum. Nasıl sağlıklı şekilde kilo aldırabilirim?
Mama olarak N&D kitten mama yiyor emzirdiği için. Ek olarak haslanmış yumurta, yoğurt, ciğer ve sebze püresi yiyor. Buna rağmen kilo alamıyor. Ek gıda olarak başka ne verebilirim?

10 CEVAP

kedilimadam
kedilimadam

114398

Maşallah hepsine:)6yavru emzirmek kolay değil.Şu an zayıf olması çok normal.Benim kızımın da 3ay önce 6 bebeği oldu ve ancak son 3haftadır kilosu normalleşmeye başladı.Çok yavru emzirmek haliyle anneyi oldukça zayıflatıyor.Yavrular dediğiniz gibi artık daha az emmeye başladığına göre bundan sonra anne kilo almaya başlayacaktır.N&D kitten mamayı kesmeyin.Zaten bebekler de annelerinden görüp yemeye başlamışlardır sanırım.Her gün mutlaka yaş mama takviyesi yapın (konserve yahut kendi hazırladığınız).Bir de VMP vitamin maltını öneririm.Benim kızıma çok iyi geldi.2 hafta kadar daha gözlemleyin kilosunda herhangi bir artış olmazsa o zaman bir götürüp veterinere göstermenizi tavsiye ederim ancak şu an için endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok.Zaten anlattığınıza göre gayet de güzel besliyorsunuz:)

kedilimadam
kedilimadam

114398

Doğum yapalı ne kadar oldu?

kedilimadam
kedilimadam

114398

Kaç yavru doğurdu?

sebii
sebii

4713

6 yavrusu oldu 2 aylik oldu yavrular. Zaten son 2 haftadır da çok nadir emziriyor

Erhan7
Erhan7

7

Kardeşim bence dişi kedi hemen kısırlaştırılmamalı o duyguyu tatmalı bir defa hamilelik dönemi sonrası kısırlaştırmak mantıklı benim 3 tane nur topu gibi torunum oldu bembeyaz ☺️

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

Benim kedimde şuan senin anlattığın durumu yaşıyor bugün bakıp çok üzüldüm gözümden yaş geldi inşallah kedimize birşey olmaz ben süt tozu veriyorum et veriyorum.

eceleo
eceleo

2408

Şey benim kedim kusuyor ve mama yemiyor fikri olan varöı bu konuda acil

melist35
melist35

11186

viyo recuperation kullanabilirsiniz 1 hafta süreyle sabah ilk öğünde 30 ml olacak şekilde. ameliyat, hastalık, doğum vs nekahat dönemlerinde hızlı bir toparlanma sağlayan üründür. iştah açar, besleyicidir. bunla birlikte içme suyuna aminosol karıştırabilirsiniz.

Ranayilmaz
Ranayilmaz

2734

Benimki de aynıı zaten küçüktü büyüyememişti daha ilk anneliği doğum yapınca iyice küçük kaldı. Neden kısırlaştırmadın demeyin daha yavru gibiydi sokak kedisi bir baktık hamile

Palyaco
Palyaco

218519

Ödül mamaları verin hergun kilo alıyor kediler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 8214 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80151 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR