6 Aylık Kedim Hamile Kalmış Sizce Bir Sıkıntı Çıkar Mı?

Sinandmr
Sinandmr

233 Puan

Bahçede beslediğim 6 aylık kedim hamile kalmış ve doğum sırasında bir sorun çıkar mı merak ediyorum..

5 CEVAP

Heiter
Heiter

115202

Veterinere gitmek konusundaki tavsiye zaten verilmiş. Eklenebilecek bir husus daha var. Şu dönem kedinin bakımı konusunda çok daha dikkatli olmak lazım. Hamileyken ve doğum sonrasında bol gıdaya ihtiyacı olacak. Sizin bu anlamda yapabileceğiniz en iyi şey, takviyeler sunmak. Hazır mama vermiyorsanız, örneğin, tavuk gibi proteini bol gıdalarla besleyin. Yemeği daha çabuk bitiriyorsa öğün sayısını artırın mesela. Sokakta çoğu kedi erkenden doğuruyor malesef. Siz elinizden geleni yapın. İlle de kötü bir şey olacak diye bir kaide yok.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Erken yaşta hamilelik riskli bir durum, araştırmalarıma göre annenin doğumu kaldıramamasi, ölü doğumlar,yavrunun iceride kalması,annenin yavruları reddetmesi gibi şeyler olabiliyor. Bence veterinerlere götürüp bünyesinin hamileliği kaldırıp kaldıramayacaği,kedinin genel sağlık durumu gibi konularda bilgi almanızı tavsiye ederim

aysegunerr
aysegunerr

114944

Kedimi sokakta bulduğumda 9 aylıktı ve hamileydi. Bünyesi kaldıramadı düşük yaptı, daha sonra baya zayıf düştü. 1 ayımız veterinerde geçmişti. 6 aylık çok küçük kesinlikle veterinere danışmalısınız.

grghhhggy7
grghhhggy7

293

çok minik

Sinandmr
Sinandmr

233

Cevaplarınız için teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 618 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR