Kedi Malt Önerisi

Oglumfrodo
Oglumfrodo

856 Puan

Merhaba arkadaşlar, 6.5 aylık erkek kedim var. Kedime 2 farklı malt verdim fakat ikisinide yemedi. Bağırsağında tüy yumağı oluşup ameliyat olur diye korkuyorum. Tat olarak kedilerin çok severek yediği ve aynı zamanda malt oranı yüksek bir malt önerir misiniz ? Şimdiden teşekkürler

6 CEVAP

jup
jup

189

Yeni öğrendim, paylaşayım.


Kedim çok yalanıyor ve nerede bir topak tüyünü bulsa yiyor.


Düzenli malt kullanıyordum. Gimcat dahil birçok marka kullandım. İşe yaradığını sanıyordum ancak tüy yumakları bağırsağında birikip iştahsızlık, kusma, kabız gibi sorunlara sebep oldu. Haftalardır ne olduğunu anlamadık. Veteriner veteriner gezdik.


Sonunda bu süreçte çok sert ve az olan dışkısında keçeleşmiş tüyleri fark ettim. Veda marka malt önerdi veterinerler ve Viyo marka probiyotik.


Veda'nın hem macun hem tablet formu var. Tüyler bu şekilde çıkmaya başladı sonunda. Az vermek bir işe yaramıyor yalnız. Biz yediğinden de fazlasını veriyoruz bu ara mecburen.


Bazı kediler bayılarak yiyor bu maltı bazıları sevmiyormuş. Sorun olmadan önüne geçmeniz çok iyi olur. Veda'nın malt oranı çok yüksek ve bizde çok işe yaradı.


Veterinere sorup, araştırıp deneyebilirsiniz.

Baykusbey
Baykusbey

1288

Trixie kullanıyorum ben iyi geliyor kakasında tüy yumsklarını görüyorum doğal yolla atmasına çok yardımcı oluyo ve kedim sürekli çimen isterdi kusabilmek için rahatlatmak için miğdesini bu markaya geçtiğimden berli önüne çimen koyuyorum o kadar bayılan kedi şimdi yemiyo

tommyse
tommyse

10473

biofeline ve vet's plus'ın maltlarını kullanıyorum. içeriği tatmin edici

KedicikUzum
KedicikUzum

12607

Biofeline deneyin beğeniyorlar çoğunlukla

Ketonmanya
Ketonmanya

114401

Merhabalar.


Vet's Plus'ın maltını kullanıyordum. Son aldığım birkaç tüpte kıvamı aşırı katıydı ve kedilerim yemekte çok zorlandılar, yiyemeyince de en sonunda yemeyi komple reddettiler. Bunun üzerine Zoovital kullanmaya başladım. Kedilerimin ikisi de sorunsuz yiyorlar.


Bol patili günler dilerim. :)

HaydutveNazli
HaydutveNazli

12251

Benim erkek kedim sadece beaphar ın maltını yiyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 192 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR