Kedilerim Teker Teker Ölüyor Ne Yapacağım ?

bunnysunnx
bunnysunnx

198 Puan

normalde 4 kediye sahiptim. biri cins diğerleri ise tekirdi ikisini sahiplendim 2 yavru ise elimde doğdu.
yavru kedilerim ilk defa soğuk gördüler ve ikiside hasta oldu. cins kedim evde 1 günlüğüne tek bıraktığımda öldü. otururken şok geçirmiş veya nefesi kesilmiş ani şekilde ölmüştü. daha dün vefat etti etrafa idrarını ve safra kusmuğunu bırakmış. bugun 2 yavru kedimde safra kusmaya başladı hiçbir şey yemiyorlar veterinere götürdüm sağlıklı olduklarını söyledi ama hepsi teker teker gidiyor napacağım ilk kedim tekir sokaktan yavruyken sahiplenmiştim o da hıçkırıklı nefes alıp veriyor yemek yemiyorlar iştahları nasıl arttırabilirim hepsi ölücek diye çok korkuyorum lütfen yardım edin.

2 CEVAP

Sabisim
Sabisim

808

Öncelikle başınız sağolsun. Veterineriniz kusan ve iştahsız olan bir kediye nasıl sağlıklı diyebilir aklım almadı. Gerekli testleri yaptı mı? Özellikle kediniz vefat etmeden öncede aynı belirtileri göstermiş. Kesinlikle imkanınız varsa çok geç olmadan başka bir veteriner bulmanızı tavsiye ederim.

HepsiPati
HepsiPati

5144

Geçmiş olsun. Gençlik gibi görünüyor. Ölen kedinin aşıları var mıydı? Başka bir veterinere götürün ve test isteyin. Vakit kaybetmeyin lütfen,bulaşıcılığı çok yüksek ve tedavi edilmezse ölümle sonuçlanıyor. Bilgi verin lütfen ,iyi haber bekliyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 197 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR