Mama Yeme Oranında Azalma !

Berkaytnl
Berkaytnl

226 Puan

Merhabalar iki haftadan beri gözlemliyorum kuru mamadan iyicene kesildi zaten mamasını değiştiricektik Royal canin kitten dan 32 fit e geçtik olması gerektiği gibi uyguladık ve bu mamaya alıştı ama tekrardan mama yememeye devam ediyor eskisi gibi yaş mama bile yemiyor sıvı ödül maması da ilgisini çekmiyor çok uyuyor halsiz duruyor veterinere götüreceğim götürmeden önce günlük yediği mamaların gramajlarini hesaplıyorum sizin düşünceleriniz nelerdir ?

2 CEVAP

Senemhasret
Senemhasret

569

Yüksek ihtimalle bi rahatsızlığı var. Bi an önce veterinere götürmelisin bence, vakit kaybetme. Benim kedim boğazına düşkündür. Ne zaman yemekten kesilse kesin ciddi bi hastalığı oluyor.

aslihan_e
aslihan_e

128423

Ya viral enfeksiyon geçiriyor, ya dişlerinde çürüme olabilir ya da ilaç vermediyseniz iç paraziti olabilir. Bunlar en sık karşılaşılan iştahsızlık nedenleri. Dişlerini kontrol edin, ağzını koklayın koku var mı diye, sorun yoksa kulaklarını kontrol edin, viral enfeksiyon geçiren kedinin kulakları genelde soğuk olur, ateşten fazla sıcak olduğu zamanlar da olabilir tabi. Burnunu peçeteyle silerseniz biraz ıslanabilir. İnşallah basit bir şeydir, diğer türlü veteriner ancak testlerle arayıp ortaya çıkarabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 170 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR