Kedi Bağırmasi

Arkadaşlar merhaba ırkı Van kedisi olan sağır bi oğlum var fakat 5 aydır sürekli bağırıyor. Daha kısır değil(randevusunu aldık kısırlastıracagız) fakat veterinere sorduğumda da kızgınlık bu kadar sürmez dedi. Ben üniversite için evden ayrılmak zorunda kaldım ve ondan sonra böyle bağırmaya başladı. Suan herhangi bi saglık sorunu yok,veteriner de kızgınlıktan olmaz diyor. Sizce neden olur endişeleniyorum, birde önerileriniz nelerdir? Tesekkur ediyorum..

2 CEVAP

ali_riza
ali_riza

235

Sizin evden ayrılmanız sonucu stresli bir sürece girmiş, sizi özlüyor olabilir. Daha fazla ilgiye ihtiyacı olabilir. Veyahutta bu bağırmalar bir hastalığın habercisidir. Mama, su ve tuvalet ihtiyaçlarının normal süreçte devam edip etmediğini kontrol edin. Kısırlaştırma öncesi çeşitli testlerle herhangi bir hastalığının olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Tosbikdumik
Tosbikdumik

3847

Bizimki de her sabah 6 da başlar maması suyu var olsa bile . Biz uyanınca susar sadece can sıkıntısından yapıyor oyun ve sevilmek istiyor yani maalesef şımarıklık :) biraz ilgi göstersinler yeterince sevilir doyar ve yalnız kalmazsa bu alışkanlığı bırakır umarım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 204 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR