Kapalı Tuvalet

MinelG
MinelG

12959 Puan

Arkadaşlar açık tuvalette kumunu çok fazla döküyor kedim ve kum sürekli azalıyor üstünü kapayamıyor koku sorunu gibi bir sürü sorun yaşıyoruz.Bu yüzden kapalı tuvalete geçmek istiyorum ama zorlanır mı? Yoksa yerini göstermem yeterli olur mu? Kapalı tuvalettin zorlukları var mı yardımcı olabilir misiniz :)

5 CEVAP

grghhhggy7
grghhhggy7

293

bence yok

lamiaaslan123
lamiaaslan123

2911

zorlanmaz. zaten şimdiye kadar geçmemeniz hataymış. XD

sophiee
sophiee

103370

Sıkıntı yaşamazsınız diye tahmin ediyorum. İlk başta üst kısmını takmadan açık kap gibi kullanır alıştıktan sonra da üstünü takarsınız daha kolay olur

Elifoo
Elifoo

10743

Ben gecisi su sekilde yaptim; oyle kabini cikarmayla falan ugrasmadim hic. Biliyorsunuz kapisi acilip kapanir oluyor zaten. Kumu kabin icine koydum. Mico’yu da birkac kez o kapidan iceriye soktum. Sonra kendisinin cikmasini bekledim. Bunu 2-3 kez tekrarladim. 10-15 dakika sonra (tuvaleti geldiginde) kendiliginden oraya gitti. İlk girisinde sadece patisiyle kapiyi itip ne olduguna bakti. Sonra girdi. Cikarken de ayni sekilde itince acilacagini zannedip cikamadi. Ama 10 saniye icinde cozdu mantigi. Bu surecte yardim etmeyin kendisi cozsun olayi yoksa hep sizin yapacaginizi zanneder :)

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Kapısını çıkartıp alışınca ,kapıyı takarsanız alışır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 594 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR