Vets Plus Tabletler

Tuanaalsk
Tuanaalsk

3499 Puan

Arkadaşlar bu tabletleri kullanan var mı kedilere dokunma filan yapar mı ya da sizce iyi mi siz kedinize verir miydiniz

3 CEVAP

somnium
somnium

12640

zamanında ben de almayı düşündüm, özellikle c vitamini olanı. ama yorumları pek iyi gelmedi bana. ki tabletler konusunda şaibeli yaklaşıyorum ben. genelde kullanacaksam tablet tercih etmiyorum. bir tek veda'nın immune system tabletinden memnun kalmıştım. eğer vets plus ürünlerinden alacaksanız maltları, somon yağı iyi. onun dışında piko spirulina(kediler için olan) öneririm. içinde inanılmaz destekliyici şeyler bulunuyor, kullandıktan 15 gün sonra bile farkı görebildik kedimde.

Sabisim
Sabisim

808

Ben bağışıklık destekleyici tableti ve somon yağını kullandım. Açıkçası memnun kaldım. Bir sıkıntı yaşamadık. Kedimin enerjisi yerine geldi diyebilirim. Maltlarınıda almıştım fakat kedim sevmedi.

SevimliCadi
SevimliCadi

4904

Bağışıklık destekleyici tabletini kullanıyorum ben. Kedimin ağzında enfeksiyon vardı, ona destek olması açısından almıştım. Faydasını gördüm. Hatta sokağımda baktığım birkaç hasta kediye de verdim. Kuzuları kendine getirdi, canlandılar. Ancak düzenli kullanmak gerekiyor etkisini görmek için. Bir de tablet olarak yiyemiyor benimkiler. Parmaklarımla kuru/yaş mamasına ufalıyorum, öyle yiyorlar. Normalde, tek bir tableti her öğünde üçüne bölüştürüp veriyordum. Sabah, öğle ve akşam öğünlerinin hepsinde yemiş oluyorlardı. Onun yerine kafam rahat olsun, sadece sabah öğününde her birine birer tableti mamalarının üstüne serpiştireyim, dedim. Ağır geldi sanırım tabletin hepsini tek öğünde verince. Bir süredir üstünde tablet tozu olan mama tanelerini yemeyip bırakıyorlar. Yaş mamada sıkıntı yok da kuru mamalarında yememeye başladılar. Mecburen, eskisi gibi her öğünde tableti ufalayıp azar azar vermeye başladım. Yine de kaplarında tozun değdiği mama tanelerinden bırakıyorlar. Kedilerime iyi geldiği için uzun süreli olarak bu tableti kullanmayı planlamıştım ama başka alternatiflere yöneleceğim gibi görünüyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 192 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80883 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR