Kısır Kedi İçin Ama Önerileri

AEbrr
AEbrr

196 Puan

Anket

Nd
(4 oy)
Britcare
(2 oy)
Hills
(1 oy)
Advance
(1 oy)
Toplam (8 oy)

Kedim 10 aylık erkek şimdiye kadar Nd kitten tavuklu narlı olanı kullandık kısırlaştırma sonrası için mama seçmeye çalışıyorum ama çok fazla bilgi karmaşası var.


Bizim veterinerimiz Nd den pek haz etmediğini söyledi, sebebi sahte ürünlerin fazla olmasından kaynaklı sanırım. o bütçeyi ayırabiliyorsanız onun yerine virbac öneririm dedi ama onu temin etmek çok zor. Bir de Hills ve advance i önerdi. Britcare de içerik açısından iyiymiş sanırım. Sizin deneyimleriniz nelerdir, fikir paylaşırsanız sevinirim

3 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17235

Virbac çok kaliteli bir mamadır, onu önermesi boşa değil. Fakat sadece ve sadece veteriner kliniklerinde satışı olur. Petshoplarda dahi satışı yasaktır, sadece veteriner klinikleri satabilirler. Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama aşağıya Virbac'ın kendi sitesindeki mama bulma linkini bırakıyorum. Oraya yaşadığınız şehri girerek hangi veteriner kliniklerinde satışının olduğunu bulabilirsiniz. Temin etmek zor demişsiniz ama anlaşmalı olduğu birçok klinik var, belki siz az zannediyorsunuzdur.


https://tr.virbac.com/home/maaza-bulucu.html


Ha düşüncenizde kararlıysanız, önce Hills sonrasında da Advance öneririm. Veterinerinizin ND önermeme sebebi sahte ürünlerle alakalı değildir, günümüzde RC Proplan Hills Advance tüm bu bilinen markaların sahtesi var zaten. Özellikle internet üzerinde tr end yol gibi sitelerde az bilinen satıcılar bu dolandırıcılığı yapıyorlar.

Balimlilac
Balimlilac

11271

Bende virbac derim. Yaklaşık bir yıldır virbac somonlu kullanıyoruz çok memnunuz.Temin etmekte hiç sıkıntı yaşamadım. Sürekli gittiğimiz veterinerden alıyorum.

AEbrr
AEbrr

196

Cevaplar ve link için teşekkür ederim. Ben de kontrol etmiştim satış yapan yerleri ama yaşadığımız yerden kaynaklı zor maalesef.


Nd’yi de hep yetkili satış yerlerinden aldım orijinallik sorunu olmaz sanıyorum ama yine de vet önermiyorum dedikten sonra elim gitmiyor.
Virbac - Hills arasındaki segmentte önerebileceğiniz başka mamalar var mı peki?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 226 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80883 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR