Kedim Ton Balığı Yemiyor

Yumağa ton balığı aldım bugün yesinde biraz kilo alsın tuylerinin dökülmesi biraz azalsin diye ama hayvan kokluyo iki adım geri gidiyor neden böyle yapıyor anlamadım severek yemesi gerekmiyor mu

10 CEVAP

Gul36
Gul36

113362

İnsanlar için üretilen konserve ton balığının içindeki yağ ve diğer katkı maddeleri hayvanlar için çok zararlı. Kedinizin yememesi isabet olmuş. Siz de yesin diye ısrar etmeyin lütfen. :) Kediler için üretilen, iyi markalı konserve mamaların çeşitli et ürünlü olanlarından birer tane denemelik alıp hangisini sevdiğine bakabilirsiniz.


Mischka'ya katılıyorum; hepsinin ayrı damak zevki var. Ben de benimkine yoğurt yediremiyorum mesela. Hemen gözlerini kısıp kaçıyor. Çeşitli yararlı sebze ve meyveleri de önüne koyduğumda aynı tepkiyi veriyor. :D

hasakiiii
hasakiiii

16

Kedinin zaten ton balığı yemesi böbrekleri için işkence olurdu.

Mischka
Mischka

116595

Damak zevkinden dolayıdır, bir kedinin yemek için çıldırdığını bir diğeri beğenmeyebiliyor. Benim minnocuklardan örnek vereyim; Mischka yumurta sarısını nazlanarak yerken Kiara lop lop yutuyor. Mischka ciğere taklalar atarken, Kiara ciğer gördümü tırım tırım kaçıyor. Bu kız da ayrı alem, ciğer sevmeyen kedi de ilk defa gördüm, yok asla yemedi kokladı kokladı kaçtı. En azından tadına baksın belki yer diye ağzına attım bir parça cırladı tükürdü de inatla yemedi.

Gul36
Gul36

113362

Her kedi her et türünü sevmiyor maalesef. Bu arada nasıl ton balığı aldınız? İnsanlar için üretilen konserve ton balığı mı?

onurtemiz
onurtemiz

116286

Schesir, Animonda ya da Gimcat gibi yaş mamaları deneyin.
Benim çocukta her et türünü yiyor ama balıklı ürünleri görünce iki kat iştahlı iki kat heyecanlı yiyor. Ama benim yavrum genel olarak pek yeme meraklısı değil yine de hobbidi ve oyuncu.

Ne gibi işkence anlamadım pek

hasakiiii
hasakiiii

16

Konserve ton balığının içerisindeki yağ ve tuz oranı kediniz için ciddi bir zarardır.

Hmm anladım teşekkür ederim :) zaten ısrar etmiyorum kendi kararı ben kimim ki zaten anca gelip ısırsin oynasın benle ben onun evcil hayvaniymisim gibi davranıyor bazen :DD miyavlayasim geliyo bazen o kadar kedi hissediyorum kendimi :)))

İnsanlar için olan ton balıklarından da yemiyor kediler için olandan da ama insanlar için olanı daha bir sevmiyor neden acaba

onurtemiz
onurtemiz

116286

@hasakii işkence kısmını açıklar mısın ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1124 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR