Zayiflama İcin Ne Gerekir?

Grisjorayev
Grisjorayev

230 Puan

Grisimi sadece proplan ve hill ile yavru mama ile beslemekteyim fakat bir ara bi kac kez 7-8 gunlugune babamin komsusunda kalmasi gerekti orada sanirim ev yemegi vermisler. Mamasini olabildigince ölçülü koymama ragmen suan 7ay 15gunluk yavrum 5kg oldu. Hareket ettiriyorum kosturuyorum olabildigince fakat beslenmesinde ne yapmam gerekir zayiflatabilmek icin?

3 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114401

Merhabalar.


Bir haftada kilosunun anormal derecede artmış olması çok tuhaf. Siz yine eskisi gibi ölçülü beslemeye devam edin. Bazı mama markalarının paketlerinde günlük verilmesi gereken mama miktarının fazla kilolu kediler için olanı da yazar. Eğer sizinkinde yazmıyorsa bir hafta kadar normal miktarın 10 gram kadar eksiğini verebilirsiniz. Ama daha fazla eksiltmeyin ki besinsiz de kalmasın. Kısa sürede alınan bir kilo olduğu için beslenmesi normale dönünce yine kısa sürede verilebileceğini düşünüyorum.


Bol patili günler dilerim. :)

Grisjorayev
Grisjorayev

230

Merhaba


Teşekkür ederim. Kilo verdiremedim ama durdurdum. Hareket etmiyor pek biraz keyif seviyor :) ölçü kabı aldım ve şimdilik durdu kilo alması. Veteriner ablası da şimdilik bu şekilde devam dedi.


Size de pati 🐾 dolu günler , tekrar teşekkür ederim 🐈‍⬛

Ketonmanya
Ketonmanya

114401

Harika, çok sevindim. Sağlıkla yaşasın. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 216 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR