Üriner Mama Kullanımı Hakkında

Kuzeyemel
Kuzeyemel

289 Puan

Kedim doğum sonrası 2 kez üst üste sistit geçirdi. Tedaviye üriner mama ile devam ediyoruz. Üriner mama kullanım süresi ne kadar olmalı normal mamaya ne zaman geçilmeli

3 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17253

Öncelikle çok geçmiş olsun. Hastalık bittiği an üriner mamayı bırakmak bildiğim kadarıyla yanlıştır. Fakat buna en doğru yanıtı veteriner hekiminiz verir, bizim bir şey dememiz doğru olmaz.

Kuzeyemel
Kuzeyemel

289

@dilanbulent çok teşekkür ederim yanıtınız için. Çok zayıfladı ve artık yemek istemiyor haliyle bende üzülüyorum bir süre daha devam edeceğiz o zaman

dilanbulent
dilanbulent

17253

Ya sonuçta üriner mama olduğu için tadı normal mamalara göre daha tatsızdır doğal olarak. Bizim hastanelerde hastalara verilen yemekler gibi düşünebilirsiniz. Mecburiyetten yiyordur. Veterineriniz bu konudaki en iyi cevabı verir eminim.


Fakat şunu da göz önünde bulundurun. Sonuçta bu üriner mamaların da bir sürü markası var. Royal Canin, Hills, Virbac ve Unique ülkemizde en bilindik mamalar. Unique'nin üriner mamasını ağzına sürmeyip, bayıla bayıla Hills yiyen kedi var mesela? Üriner mama diye geçse de elbet markadan markaya da değişkenlik gösterebiliyor tadı, her kedinin damak zevki farklı. Belki mamayı sevmemiştir, eğer devam etmek zorundaysanız farklı bir üriner mamayı deneyebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 194 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81476 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR