Mama Önerisi Yapabilirmisiniz?

Minkttee
Minkttee

206 Puan

Yorumu Sil
Kedim 1,5 yaşında kısır dişi tekir bir kedi.kısırlaştırma ameliyatından sonra 6,750 gram oldu ve royal canin light weight kullandım şuan 5,650 gram oldu şuan herkes royal mamanın bağımlılık yaptığını söylüyor bende zaten kilo verdiği için değiştirmek istiyordum önerileriniz varmı?N&D mama yavruyken verdim ağır geldi kustu o yüzden onu veremem.

3 CEVAP

somnium
somnium

12640

royal, proplan benim kedimde de kilo alımı yaptı. sanırım ''doyum'' hissi vermiyorlar, tahıllı olduğu için. ve aşırı tuvalete çıkarıyordu o dönem kedimi. ki bizde de aynı durum oldu. kısırlaştırma sonrası 2.8'den 5'e çıktı. biz de geçen ay bozitaya geçtik. gerçekten çok memnunuz. hair and skin olanından kullanıyoruz, somonlu diye. gerçekten kilo alımı durdu. doyduğunu hissediyor, eskiden 2 kere mama kabını doldurmak zorunda kalıyordum. şimdi 1 kere dolduruyorum, azıcık dibinde kalıyor. ki yorumlarda da çoğu kişi ''doyurucu'' olduğundan bahsediyor. :)

Coconutbey
Coconutbey

15131

Hills kullanıyoruz memnunuz kilo kontrolü sağladı

Tolga_yay26
Tolga_yay26

1145

Acanaya orijene geçiş yapabilirsen daha iyi olur kediniz zaten yetişkin olmuş yetişkin mamalar biraz daha uygun oluyor büyük boy alırsın hem makul fiyata gelir kilo bazından hesapladığında hemde kedine doyurucu premium mama yedirmiş olursun ölçüsüyle gramıylada verirsen sorun olacağını düşünmüyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 218 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80662 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR