Veteriner Ücretleri

Minkttee
Minkttee

206 Puan

Ben sadece kendi kedim değil sokak kedilerine de bakıyorum ve bizim veterinerdeki mamaların bile üç katı fiyatta satıldığını görünce hayret ediyorum kızımın gözünde akıntı vardı korneasında çizik olduğunu ama derin olmadığını görseldeki yeşil damladan günde iki defa kullanırsam düzeleceğini söyledi diğer damlayıda günde 5 defa kullanmamı söyledi bu iki damlaya toplam 1392 tl ödedim sizce bu tutar gerçekten olması gereken bir fiyatmı,birde istanbulda anadolu yakasında önerebileceğiniz gerçekten duyarlı merhametli işini iyi yapan kafasına göre fiyat koymadığına inandığınız veteriner varsa yazabilirmisiniz?

2 CEVAP

Ferdibuse
Ferdibuse

1053

23 yaşındayım yaklaşık 5 yıldır sokakta onlarca kediye baktım evime alıp tedavi ettim hiç.birini veterinere götürecek kadar çok param olmadı mama parası anca yetişiyordu merhametli veteriner yok hepsi paracı merhametliyim diyende sadece muayene ücreti almıyor boşuna aramayın duyar kasicilar gelip şimdi bir Ton şey söylemeden şunları söylemek isterim kedilerin gözleri en çok hastalanan organ kaç tane kedi gözü kurtardım hatırlamıyorum insanların göz için kullandığı damla ve merhemlerin çoğu kedi içinde kullanılabilir kaç tane yavrumu kornea çizigi ve göz iltihabindan Thiocilline krem göz merhemi sayesinde kurtardım bir de tek dozluk suni göz yaşları markası önemsiz eczaneden makul fiyatlara ikisine de temin edebilirsiniz

somnium
somnium

12640

ne yazık ki, gelen asgari ücret zamlarından sonra veteriner klinikleri de ciddi anlamda zamlandı. yaşadığımız ülke gereğince, zamlanmayan hiçbir şey kalmadı gerçi. :) ödediğiniz fiyatı ben makul buluyorum. çünkü daha 2 ay önce 650 tl ödedidiğim iç-dış parazite 1200 tl ödedim. neredeyse 2 katını ödedim yani. ve evde yapmaya karar verdim. ki siz sokak hayvanlarına da baktığınızı söylüyorsunuz. açıkçası ben çok ''acil'' olarak görmediğim durumlarda, eczaneye gidim eczacımıza soruyorum. o yardımcı olarak, bir şeyler öneriyor. en azından ilaç fiyatını ödüyorum. tabii acileyeti varsa, çok çok mühim bir durumsa veteriner hekime görünmek gerekiyor. lakin kedim ishal olduğunda(kısırlaştırma sonrası) veteriner hekimimizin verdiği ilaçlar hiçbir şeye yaramamıştı. ve üstüne bunlar için yüklü miktar para almıştı. eczacımız ise bir şurup önerip vermişti, sonrasında da gerçekten geçti. aynı şekilde mantar olduğunda verdiği kremler sayesinde atlattık. bu yüzden dediğim gibi, aciliyeti olmayan durumlar için eczanedekilere sorabilirsiniz. ne yazık ki mama fiyatları da uçtuğu için, o verilen muayene ve fahiş fiyatlı ilaçların parasına mama alırsınız en azından.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 181 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81537 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR