Kedim Aşırı Yemek Yiyor

Mayask
Mayask

794 Puan

Dişi Kedim 20 gün önce kısırlaştırma ameliyatı oldu. Hiç bir sorun olmadan atlattık süreci çok şükür, fakat 2 gündür aşırı yemek yiyor normalde mamasını verdikten sonra 1-2 yer gider oynar gelir tekrar yerdi, şuan tabaga ne kadar koyarsam koyayım yiyor, sanki önünden alıcakmışız gibi soluksuz bitiriyor, hatta denemek için üst üste 10 gr verdim hepsini bitirdi. Enerjisinde bir değişiklik yok oyun oynuyor koşuyor keyfi yerinde fakat anlam veremiyorum.. fazla yediği içinde bugün sabah ve az önce kustu sebebi nedir başına gelen var mı ?

2 CEVAP

somnium
somnium

12640

merhaba. kızınız kaç aylık? ben kızımı 5 aylıkken kısırlaştırdım. birkaç ay yavru kedi mamasıyla devam etmek zorunda kaldık. kısırlaştıktan sonra benim kedimin de inanılmaz iştahı artmıştı. mama kabını 2 kere dolduruyorduk, o derece. ama kısır mamaya geçince o kadar çok yememeye başladı. sanırım yavru mama, doyurma hissini veremedi ona kısırlaştırmadan sonra. ve bu yüzden 2-3 kilo aldı çocuğum. kısır mamaya geçtiniz mi?

Mayask
Mayask

794

Kedim 9 aylık, kısır mamayı veterinere sordum bir kaç ay bu mamayla devam edin Daha sonra değiştirirsiniz dedi. Onun için 1-2 ay geçmesini bekliyorum sanırım dediğiniz gibi doymuyor ben porsiyonlarıda az veriyorum galiba. Bugün arttırdım bakalım gözlemleyeceğim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 132 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80663 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR