Yavru Kedide Önce Dışkıda Tenya Sonra Kanlı İshal

Elif19n
Elif19n

184 Puan

Merhaba, kapının önünde annesi tarafından terk edilmiş yaklaşık 1 aylık bir sokak kedisi bakmaya başladım. 2 gün önce dışkısında tenya görüp veterinere iç-dış parazit aşılarıni yaptırdım. Bugün ise kedi kanlı ishal olmuş( ishal sarı içinde hafif kırmızılıklar var kanlı ishal olduğunu düşünüyorum). Acaba ishal parazit aşısından mı kaynaklanıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

2 CEVAP

Elif19n
Elif19n

184

Şu ana kadar kusma belirtisi göstermedi. Hareketlendi hatta biraz oyun oynamaya başladı. Bugün biraz ıslanmış biraz üşüdü sonra kuruladım. Acaba üşümekten kaynaklanabilir mi diye de düşündüm. Çok teşekkür ederim tavsiyen için.

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174

Mutlaka bi veterinere götür kedi de ishal iyi bir şey değil. Benim kedimde de iç dış parazit iğnelerinden sonra ishale döndü kanlı değildi ama kusmada başladı, meğer gençlik hastalığı varmış bu tip iğneler kedi de ki hastalığın nüksetmesini sağlayıp daha önce farkedilmesine yardımcı olabiliyor bizde öyle oldu. Dediğim gibi en kısa zamanda bi veterinere götür gerekirse de test yaptır. Geçmiş olsun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 515 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR