Kedi Mamasi

Mivyayy
Mivyayy

1273 Puan

Kedimin migdesi cok hassas. Proplan,Hils, Royal canin ve ND kullandik hepsinde kusma sikintisi yasadik. Nature's Varitery isimli mamaya gectik ve yaklasik 2 aydir kullaniyorsuz hicbir sikintimiz yok. Tahilsiz bir mama ve iceriginde supheli hicbir malzeme yoktu, ND kadar kaliteli oldugunu dusunuyorum fakat turkiyede pek ismi duyulmamis bir mama oldugu icin ayni zamanda icimde bir suphede var. Acana veya Orijen'i alacak kadar paramiz yok zaten kumu, odul mamalari, kedi corbasi, malti falan hep kaliteli markalardan. Nature's Varitery kullanan biri varmi veya duyan varmi? Sizce bilindik bir markaya mi gecmeliyim yoksa boyle devam mi etmeliyiz?

2 CEVAP

Mini2019
Mini2019

11430

Mamayı bilmiyorum ama İçeriğindeki tuz miktarı. Proteini nereden geldiği gibi noktalar önemli..
Şu an iyi gibi görünen bir mama ileride birçok rahatsızlık getirebiliyor.
Ha diyeceksiniz ki hangi mama son derece sağlıklı ?
Bence hepsi hayvanları uzun vadede etkiliyor.


Yine de karşınıDa muhattap bulabileceğiniz bir marka iyi olur fikrim. Hills rc nd gibi. Bu markaları firmaların kendinden ya da veterinerden almakta fayda var.

Mivyayy
Mivyayy

1273

Cok tesekkur ederim ama dedigim gibi du ana kadar cogu mamayi denedim hepsinde kusma isal gibi sorunlarla karsilastik. Veterinerimiz icerigindeki birsey dokunuyor dedi ama alerji testi falan yaptirmadik. Gerekirse bir degerlerine baktiralim tekrardan cok saolun oneriniz icin bende cok guvenemedim mamada tahil yok icerigindede kedilere zararli birsey goremedim ama bu tur cok duyulmamis mamalarada guven olmuyor maalesef.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 196 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80662 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR