Flagyl Tablet Kullanan Oldu Mu?

Ceydagulap
Ceydagulap

172 Puan

Bugün veterinere safra kusmasi ve iştahsızlık için gittim bağırsaklarında gastrite bağlı bir sorun çıktı. Mide koruyucu ve Flagyl adlı tablet aldık daha önce kullanan oldu mu bilginiz var mı ?

4 CEVAP

Merhaba,
Flagyl isimli antibiyotiği üst solunum yolu enfeksiyonu olan sokaktaki bir kedimiz için bizim doktorumuz da yazmıştı. Kedi 5 kilo civarındaydı, bir tabletin sekizde birini içirin demişti her sabah. 1 hafta ya da 10 gün içirmiştim daha doğrusu ezip toz yapmıştım, haşlanmış tavuk parçasının içine saklayıp vermiştim. Siz iç parazit hapını kendiniz yutturuyorsanız bu çok daha küçük olduğu için çok daha kolay yutturursunuz. Kedimiz İyileşmişti. Siz de söylediği dozda söylediği gün kullanırsanız umarım hemen cevap verecektir. Aynı saatte vermeye özen gösterin.
İyi günler.

Magnetar
Magnetar

470

Ust solunum yolu icin flagyl yazan veterinerle tanismak isterim acikcasi. Ne alakasi var flagyl in ust solunum yolu enfeksiyonu ile? Gram negatif bakterilere, bazi amiplere ve parazitlere etki eden bir antibiyotiktir. Guvenilirdir. Dunya saglik orgutune gore esansiyel molekullerden biridir.


Soru soran arkadas icin soyleyeyim, genellikle sindirim sistemi icin kullanilir. Kullanin.

aslihan_e
aslihan_e

128400

Minik ekmek içini parmağınızla ezip açın, ilacı içine top şeklinde sarın, ekmek çok küçük olmalı, sadece hapı örtecek incelikte olmalı ki boyutu büyümesin, dışına sıvı yağ sürün, kedinin ağzını yandan parmağınızla açın ve ilacı hızlıca boğazına doğru parmağınızla ittirin, doğru yaparsanız hiç anlamadan yutar. Yağ sürdüğünüz için kayıp gidiyor. Ekmeğe sarınca ağızlarına ilacın acısı bulaşmıyor, top halinde olduğu için kolayca yuvarlanıp gidiyor boğazdan. En hırçın kedilerime bile bu şekilde yutturuyorum. Bizim kedinin biri o kadar uyanık ki, ilaç poşetini görünce ilaç saklamasam bile yemez verdiğim yiyecekleri. En sevdiği yiyeceğe bir iki kez ilaç sakladım diye artık görünce kaçıyor, kardeşleri yerse tamam zehir yokmuş diyor ama elimden almıyor, yerde iyice inceleyip öyle yiyor. İlacı asla yemekle yutmaz. O kedime anlattığım yöntem sayesinde yutturuyorum hep, işe yaramayan kedi yok.

Ceydagulap
Ceydagulap

172

Teşekkür ederim cevaplarınız için vitamin hapları dahil çoğu hapı mamada vs anladığı için yutmuyor umarım bunu içer.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 179 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80746 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR