Sokak Kedisini Eve Aldım Tuvaletini Yapmıyor

zeytinkooo
zeytinkooo

166 Puan

sokakta baktığımız kediyi kısırlastirdik sağlığı için 1 hafta evde tutun dedi kum aldık kap aldık ama asla yapmıyor eşelettirdim koklattim ama yapmiyor dışarı cıkaramıyoruz enfeksiyon kapma riski var 2 gündür yapmıyor yardımcı olur musunuz

2 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128340

Markette satılan bitki topraklarından almayı deneyin, onlar da steril oluyor, sokak kedisi toprak kokusuna yapar genelde. Bir de tuvaleti balkona falan koysanız daha iyi olur, eve yapmak istemez ama genelde balkonu kabul ediyorlar.

kang14
kang14

3528

Suan ortamı yabancılıyor ve stresli oldugu için yapmıyor. Hatta ilk kuma bile yapmaz belki dısarı odalara yapar kokusunu bırakmak için. Çok normal bu durum. Çük üstüne gitmeyin kendi alışsın koklasın evi Ama önerim odaları yavas yavas tanıtmak ona.Önce bir odaya alıssın.Somra ardındam diğer odaların kapısını acın ona.Bir de yeme içme durumu nasıl? İyiyse elbette yapacak.Ben 1 bucuk aylık kedi aldıgımdan sokaktan 3 günd boyunca yapmadı.Sürekli kumun üzerine götürdüm saatte 1 bfalan.Özellikle yemekten sonra.Bu sekilde yaptım ve 3.gün sonunda daha ilk tuvaletini kuma yaptı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 147 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80315 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR