Kedi Tarağı Tavsiye

selimcanklnc
selimcanklnc

1001 Puan

Merhaba kedim için tarak arayışına geçtim elimizdeki tarak çok uyduruk ve can yakıyor sizin kullandığınız kedinizin huysuzlaşmadığı tüyü en iyi şekilde toplayan bir tarak önerirmisiniz

15 CEVAP

Furminator tüy icin en iyisi ama hafif taramalısınız onla bastırırsanız yara yapar

Gul36
Gul36

113362

Furminator. Yalnız kedinizin tüyüne göre seçmeyi unutmayın. Kısa tüylü ise uzun tüylüler için üretilmiş olanla taramak derisine zarar verir.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Furminator ile sürekli tarama yapamazsınız.Haftada bir kez furminatorle taramanız yeterli.Daha fazla tarayacak olursanız bu kez kedinizin tüylerinde seyrelme başlayacaktır.Bu nedenle tek başına furminator almak yeterli değil.Bir de günlük kullanım için tarak edinmelisiniz.Bunun için de normal fırça şeklindeki tarakları ya da silikon tarakları tercih edebilirsiniz.Ben furminatorle haftada bir kez tarıyorum her gün de silikon fırça ile tarıyorum.Normal fırça şeklinde olanları da denedim ama silikon daha yumuşak olduğu için daha çok sevdi benimkiler.

iozksn
iozksn

950

Merhaba,
Ben şu popüler eldiven şeklindeki tüy tarayıcılardan aldım ve kullanıyorum. Çok da memnunum. Kedimizin de hoşuna gidiyor, hem de rahat kullanılıyor. Tavsiye ederim.

cinavar
cinavar

1459

Furminator Large Cat

Kosvaliemin
Kosvaliemin

140

Eldiven sekli tuy tarayicalar guzel tavsiye ederim

selimcanklnc
selimcanklnc

1001

Kedim kısa tüylü bu furminatör’ün sahteleride varmış orjinalini nasıl anlarım bir çok farklı çeşiti var kutusundan sapına kadar

selimcanklnc
selimcanklnc

1001

Memnunmusumuz gül hanım tüy toplaması nasıl kedinizde tüy dökme sorunu oluyor mu bu tarağı kullandıktan sonra

Gul36
Gul36

113362

Evet çok memnunum. Tüy toplaması bir harika. Reklamlarında falan gösteriyor ya bayağı top şeklinde tüy çıkıyor, ben ona hiç inanmamıştım alırken ama 10 dakikalık falan bir tarama sonucunda gerçekten çok tüy çıkıyor. Fazla bastırmadan, nazikçe tarayarak hem de. Gevsemis veya koptugu halde bedeninden dusmemis tuyleri topluyor. Çok bastırılırsa kopmamış olan tüyleri yolma ihtimali var, aman dikkat.


Tarağı kullandıktan sonra tüy dökme konusuna gelince, kedi bu tabii ki de tüy dökecek. Onun doğası bu. Ama şöyle söyleyeyim, bu tarakla taramadığım zamanlarda bize gelen bir misafir bugün de geldi ve tüy dökmesi gerçekten azalmış dedi. Bu konuda ben objektif olamayacağım çünkü ben onu çok sevdiğim için artık olumsuz yönlerini göremiyorum gerçekten. Ama sanki eskisi kadar tüy yokmuş gibi geliyor bana da. :)

meralsapan7
meralsapan7

431

Benim van kedim var onun için alıcam uzun tüy içinmi kısa tüy içinmi almalıyım tüyleri ne kısa nede uzun

Furminatör günlük kullanım için uygun bi tarak değil. Benim kedim çok uzun tüylü bir kedi ve şu ara aşırı tüy döküyor mevsimsel. 10 günde 1 kere furminatör ve 3 günde bir normal tarak ve eldivenle tarıyorum.Günlük kullanım için klasik ince ve sık ağızlı taraklar var trixie marka olanını kullanıyorum mesela ben çok memnunum

Erlsri
Erlsri

4321

Petzoom tarak ve true touch eldiven kullanıyoruz

guineapigela
guineapigela

119533

Furminator

Gul36
Gul36

113362

@meralsapan7 , Kısa tüylüler için olandan almalısınız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 17468 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR