Erkek Kedi İdrar Yolu Tıkanıklığı

sinemssd
sinemssd

198 Puan

Kedimin idrar yaparken zorlandığını ve yapamadığını fark ettik. 1 yıl önce kısırlaştırmıştık erkek kedimizi şu an 2 buçuk yaşını geçti. Sürekli kumuna gidip idrarını yapamadan çıkıyordu. Veterinere götürdüğümüzde idrar yollarının tıkalı olduğunu taş olduğunu öğrendik. Sonda takıldı ve 2 gün o şekilde evde kaldı. Çok zor bi süreçti bizim için. Bugün öğlen sondası çıkarıldı ve rahatlamış bi şekilde eve geldik. Her gün sabah akşam ilaç veriyoruz ve veteriner önerisiyle diyet maması veriyoruz yine de bugünden beri 3-4 kere kumuna gidip yine idrarını yapamadı. Veterinerle paylaştığımızda yarın tekrar getirmemizi istedi. Acaba sondanın daha uzun süre mi kalması gerekiyordu ya da tek çözüm ameliyat mı bu tarz bir durum yaşayan var mı gerçekten mental ve maddi açıdan çökmüş durumdayız..

10 CEVAP

Magnetar
Magnetar

470

Sondaya yeterli zaman taninmamis olabilir. Ikinci bir uzman gorusune basvurmanizi tavsiye ederim.


Ve bugunden itibaren kuru mama ile vedalasmanizi oneririm. Aksi takdirde surekli bu sorunla karsilasacaksiniz.

sinemssd
sinemssd

198

Veteriner carnivet diet mamasını önerdi yani kuru mama. Yaş mama da şimdilik vermeyin dedi. Ve bugün getirdiğimizde tekrar sonda taktılar ve 1 hafta sonra getirin dediler. 1 hafta nasıl geçecek nasıl dayanıcak bilmiyorum gerçekten. Eğer sorun devam ederse dişileştirme ameliyatı olması gerekecekmiş.

Yagiraylin
Yagiraylin

914

Kotervin veriyor musunuz

Ahudr
Ahudr

11627

Çok gecmiş olsun hangi çeşit taş varmış ve hangi klinik mamayı verdiler ayrica rahatsızlik olmadan önce hangi mamayı kullaniyordunuz su icimi nasıldı

sinemssd
sinemssd

198

kotervin kullanıyoruz sabah akşam ama henüz bi faydası olmadı. yaklaşık 1 haftadır veriyoruz. Doktor strüvit taşı olduğunu söyledi ama doğru teşhis mi inanın emin olamıyorum. Çok su içen bir kedi değildi ve hills'in kısır için olan mamalarını yiyordu severek hastalığından önce. 2.kez sonda takıldığı için mi bilemedik ama kan işiyor sürekli. tedirgin oluyoruz

sinemssd
sinemssd

198

Veterinerin aldırdığı mamayı sormuşsunuz. Carni vet diet struvite mamasının ismi

sinemssd
sinemssd

198

Veterinerin aldırdığı mamayı sormuşsunuz. Carni vet diet struvite mamasının ismi

bugrazh
bugrazh

213

Çok geçmiş olsun. Hills kısır maması dışında başka bir mama kullandınız mı 1 senelik süre içinde?

sinemssd
sinemssd

198

Market maması yedi çok az da olsa. Markasını hatırlamıyorum. Annemi çok fazla uyarmama rağmen almıştı. Ama çok az diyebilirim. Genel olarak hillsle beslendi. Ve çok iştahlı bir kedi 6 buçuk kilo neredeyse. Yoğurda bayılıyordu ve veriyorduk veterinere sorarak. Az verirsek bir sıkıntı olmayacağını söyledi ama maalesef oldu.

Ahudr
Ahudr

11627

Hillsin klinik mamasi daha iyi direk ona gecin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 216 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR