Kedisinin Bacağında Platin Olanlar

Cennet29
Cennet29

123930 Puan

Kedim bi kaç arayla arka iki bacağını kırdı ve ameliyat geçirdi. Bacaklarında platin var. Ameliyatlar olalı 2 yıl oldu sayılır. Platinleri çıkarmadık ömür boyu kalabilir hiç bi sorun olmaz en kaliteli malzemeyi kullandıklarını söylediler. Kedimin oturuşu normal değildi ztn ama şuan aşırı anormal bir oturuş sergiliyo. Geçen ay kontrole götürdüm bi sorun olmadığını söylediler soğuk havalardan etkilendiği için ağrıyo olablir dediler. Kedimin koşmasında yürümesinde bir sorun yok fakat oturuşu çok değişti. Platinin uzun yıllarca kalması sakıncalı mı? yoksa keyfi yere mi yapıyo daha rahat ettiği için. Bacağını ellediğimde tepki vermiyo acımıyo demekki. Ama bunların sebebi ne hiç bi soruma düzgün tatmin edici yanıtlar alamıyorum deliricem artık. Kendi ilimdeki veteriner yeterli donanıma sahip değil sürekli şehir dışına gidip duruyorum orasıda artık beni tatmin etmiyo sorularıma yeterli cevabı alamıyorum. Bu tarz durumları yaşayan kişiler yardımcı olabilir mi lütfen?


3 CEVAP

somnium
somnium

12640

merhaba. öncelikle çok geçmiş olsun. böyle bir şey başıma gelmedi ama platinle alakalı birkaç şey biliyorum. platin en dayanıklı elementlerden bir tanesi. ki bildiğiniz üzere, insan kırıklıklarında da kullanıyor. bilek kırığında platin kullanılan bir tanıdığım vardı. o da ömür boyu kullanacaktı, acı hissetmiyordu. sadece varlığını dokunduğunda hissediyor, biraz rahatsız oluyordu psikolojik olarak. eğer platin acı verseydi kediniz dokunduğunda miyavlar ya da acıdan miyavlardı diye düşünüyorum. lakin platinin varlığını bacağında hissediyordur, o yüzden böyle bir oturma sergiliyor bence. belki de diğer türlü durduğunda platin onu rahatsız ediyordur. ki platin, en ağır metallerden birisidir. bu yüzden çoğu zaman platin takıldığında, çıkarılmaya gerek duyulmaz. dayanıklı çünkü. lakin eğer kedinizde başka değişiklik, acı ve rahatsızlık belirtileri varsa instagramdaki veteriner hekimlere sorabilirsiniz görüş almak için. bazıları dönüş yapıyorlar.

Ahudr
Ahudr

11627

Güncel

Cennet29
Cennet29

123930

@somnium teşekkür ederim. Kedimin diğee fotosunu yüklemeyi unuttum birde poposu kalkık şekilde anormal oturuyo. Organlarında sorun var yada israr yollarında bişeyi vardıe diye baktırdım götürdüm ama nesine baktılar bilmiyorum sorun yok dedi yolladı beni. Doğru düzgün bakmıyolar gibi hissediyorum. Kan aldık diyo ama kedinin bacagı traşlı değildi bunada inanmadım o yüzden. Diğer kedimizin bacagı traşlıydı ama bu kedimin değildi yani bu tarz şeyler yaşanıyor. Bizden yüksek paralar almıyo ama bişeyde bakmıyolar gibi. Başka veteriner araştırıyorum çevre illerden başka birinin ağzından duymam gerek içimin rahat etmesi için

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 137 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81873 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR