Kedim Burnunu Parçalatmış Acil Yardım

Wolveger
Wolveger

174 Puan

merhaba kedim az önce geldi ve burnunu galiba bir yere takmış çünkü et parçasının bir tarafı kopmuştu , krem sürdük ama eti kalkık duruyor , o parçanın kalkık kısmını tutturmamın bir yolu varmı , iyileşmez veya enfeksiyon kapar diye korkuyprum veterinere gidemiyorum köydeyim acil yardım lütfen!!!


5 CEVAP

Mini2019
Mini2019

11462

Merhaba, muhtemelen enfeksiyon kapacak. sabah akşam dezenfekte etmeniz lazım.. ve antibiyotik vermeniz lazım. ama dozunu mutlaka veterinere telefonla da olsa danışmanız lazım.
veteriner sizden kilosunu ve yaşını isteyecektir. geçmiş olsun

Wolveger
Wolveger

174

fotoğraflarda belli olmuyor ama bayağa bi kalkık

Wolveger
Wolveger

174

teşekkür ederim,şuan maalesef yapabileceğim tek şey antibiyotikli krem sürmek,alkol ve tentürdiyot yok maalesef yarın kendim veterinere gideceğim bakalm. umarım iyi olur

Sm_Ft
Sm_Ft

818

Oyyy yavrum çok geçmiş olsun. Benim oğlumu sokaktan ilk sahiplendiğimizde tırnağını bi yere taktırıp sökmüş ve orası kocaman iltihap kapmıştı şükür şuan düzeldi. Sabah akşam düzenli bakım gerekiyor. Önce baticon/tentürdiyot ile dezenfekte edin ardından furacin krem kullanın. Kremi sürdükten sonra gazlı bez ile kapatıp flaster ile bantlayabilirsiniz etini tutturmak için. Umarım bi şekilde imkanını bulup vete gidebilirsiniz.

Sm_Ft
Sm_Ft

818

Gelişmeleri yazın lütfen

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 192 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80909 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR