Köpek Türün Seçemiyorum

hellespont
hellespont

342 Puan

Herkese öncelikle merhaba. Yeni eve taşınacağım. Evimin bahçesi büyük ve bahçede besleyebileceğim 2 tane köpek sahiplenmek istiyorum. İşim dolayıyla köpeklerle çok fazla oyun vs. oynayamayacağım. Burdur da yaşıyıyorum. Bahçede serbest şekilde gezebilecekler. Bu iklime uygun, canı sıkılmayan 2 tane köpek sahiplenmek istiyorum. Sahipleneceğim bu köpeğin cinsi ne olmalı ? Önerdiğiniz bir köpek cinsi var mı ?


Not: Köpekler evde yaşamayacaktır. Sadece bahçede.
Not 2: Klübeleri her şeyi hazır.
Not 3: Bahçe boyutu çok büyüktür.

12 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Burdur'da hayvan barınağı yok mu? Oraya gidip 2 tane en zeki ve halihazırda arkadaş olan genç köpeklerden seçebilirsiniz. Madem zaman ayıramayacaksınız, yavru almamanız daha iyi. Köpekler zeki canlılar eğitmeniz kolay olur.

Canının sıkılmasının köpeğin cinsi ile bi alakası olmayacaktır.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

@Ursaminor'e kesinlikle katılıyorum. En iyisi yetişkin yada en az 8-9 aylık bir hali hazırda arkadaş olan köpekler tercih etmeniz olur. Yavru köpekler aşırı ilgi, zaman isterler ve aşıları bitene kadar evde olmalılar, ikisi birlikte kalsada sizi isteyip korkabilirler ayrıca.
Yetişkinler çok daha hızlı öğrenirler,yine de zamanız olmazsa ücretsiz sahiplendirme sitelerinden eğitimli,sosyal, bahçe hayatına uyumlu arkadaş köpekler bulabilirsiniz.(Barınaklarda eğitim, sosyallik gibi konularda bilgi maalesef pek olmuyor)
Özellikle birbirine bağlı köpekler bir arada sahiplendirilmek isteniyor fakat çoğu kişi aynı anda iki köpek bakmak istemediği veya maddi durumu iki köpeğe yetmediği için bu tür ilanları kabul etmiyor ve maalesef bir arada yuva bulamadıkları için köpekler çok sevdikleri dostlarından ayrılmak zorunda kalıyorlar:(
Böyle köpekleri ayrılmadan sahiplenmeniz harika olur. Lütfen bunu düşünün

eylem97
eylem97

2821

Uysal bi köpek istiyorsanız golden koruyucu da olsun istiyorsanız rottweiler

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Çok sevindim düşüncenize. Golden sahiplerinden bu ırkın dediğiniz gibi çok ilgi isteyen ve bahçeye uyumlu bir ırk olmadığını, sürekli sahibi ile bir arada yaşamak istediklerini duymuştum. Bahçe hayatına hiç önermiyorlardı bu yüzden.
Belki bir ırk olması sizin için önemli değil ise önceki yorumumda yazdığım özelliklere sahip herhangi bir ırktan melez yada safkan köpekler sahiplenmenizi tavsiye ederim

hellespont
hellespont

342

Çok teşekkür ederm yorumunuz için. Tabiki ırk benim için önemli değil. Benim için önemli olan sahipleniceğim hayvanların mutlu olması. Bu yüzden doğru hayvanı sahiplenmek istiyorum. Benim yüzünden kötü bir hayat geçirmesini istemem.

aleynapul
aleynapul

2028

merhaba denizlide birlikte yetişmiş ama soradan evden atılmış arkadaş iki köpek var denizli hayvan sahiplendirme instagram hesabina mesaj atarsanız onlar şuan kötü bir durumda barınaktalar onlara yuva olabilirsiniz üstelik kendi başlarına oynamayada alışıklar bir bakarsanız sevinirim gerçekten güzeller güzeli köpekler hatta bu sitedede yazarsanız önünüz çkacaktır şehri denizli olarak işaretleyip bir bakın isterseniz

eylem97
eylem97

2821

İnstagramda da barınak meleğini takip edip ordan bakabilirsiniz

hellespont
hellespont

342

İşim dolayıyla çok fazla ilgilenemiyeceğim köpeğimle. Bu yüzden 2 tane almayı düşünüyorum ve serbestçe gezebilicekleri geniş bir alanları olucak. Golden alırsam canı sıkılır mı ?

hellespont
hellespont

342

Zetrn barınaktan veya bakamayab insanlarda almayı planlıyorum. Birçok yerde goldenler ilgi alaka çok istiyor yazmışlar. Bende sahipleniceğim hayvanın mutlu olmasını istiyorum. Eğer çok fazla ilgi istiyor demiyorsanız golden sahiplenmek isterim. Barınaklardada bulması kolay olan bir cins aynı zamanda. Ayrıca yavru almayı düşünmüyorum zaten

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Rica ederim,O zaman insallah kendinize uygun iki güzel köpek bulabilirsiniz ve onlarda sizde uzun yıllar mutlu yaşarsınız:) Sizin için Instagram ilanlarına bakacağım,mutlaka bu özelliklere sahip köpekler vardır. Bulursam size haber veririm:)
Birde köpeklerinizin ve sızın daha mutlu olmanız için Kral Köpek Ailesin'den online yada yerine KSE (Köpek sahibi eğitimi) almanızı tavsiye ederim. Bu konuda gerçekten çok iyiler ve köpeklerin mutluluğu odaklı çalışıyorlar:)

hellespont
hellespont

342

Teşekkür ederim yardımlarınız için

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1233 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79601 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR