Balkonda Köpek Beslemek

aleynapul
aleynapul

2028 Puan

merhaba 3.5 aylık bir pointer yavrum var ve onu balkonda besliyorum ona güzel bir kulübe yaptım içine minnderini bahtaniyesini koydum eve alışma süreainde balkonun geiye kalanında bir tane daha minder var gerisi ped dışarıya bahçemin güvenli kısmına götürüp kakasını yapması için dolandırdım fakat eve gelince pede yaptı(sahiplendiğim arkadaş tuvalet eğitimi vermiş buna rağmen) sşuanda sakin rahat ve minderinin üzrinde keyif yapıyor fakat ben ortama alışır mı diye merak ediyorum balkonun demirlerinin aralığını kapadık herkesimki gibi üst kısmı hala açık oraya kedi filesi yapmalı mıyım ailem köpekler yüksekten aşağı atlamaz diyor ama sizede sormakistedim

4 CEVAP

hayvandost222
hayvandost222

1903

Bence kesinlikle koruma altına almalısınız. Bu arada köpek yüksekten atlayabilir. Hatta tanıdığım bir köpek var o çok yüksek tel örgüden atlıyordu. Benim köpeklerim bile sakin olmasına rağmen atlıyor. Köpeğinizi düşünüp kulübesini içeri almanız çok duygulandırıcı, onu belli ki çok seviyorsunuz. Böyle sahipleri tanımak çok güzel!!!

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Tamamen evin icinde olsa daha iyi tabi.. cani sıkılmaz mi koca gun balkonda.. yavru bi de:(

aleynapul
aleynapul

2028

bu arada arkadaşlar sürekli yavrumun yanıdayım ve gün içinde aşıları bitince hep dışarıda olacağız gönlüm dişarda güvensizlik içinde (biliyorsunuz zehir atıp kaçan bile var) yaşamasına el vermedi bu nedenle kulübesini balkona adım lütfen yorum yaparken bunu göz önünde bulundurun

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Aleynapul
Yanlış anlamayın ama balkonda ne kedi ne de köpek beslenir. Hayvanların ruhsal ve bedensel sağlığı için uygun değil. Köpekte kedide koşup oynamak ister. Büyükçe bir alan ister. Balkon büyüklüğü yeterli değil. Koşup enerjisini atabilmeli köpeğin. Köpekler atlar zıplar hele ki 2-3 kiloluk bir süs köpeği değil sizdeki. Basbayağı av köpeği. Balkondaki kuşları görüp yakalamak isteyip atlarsa aşağıdan ölüsünü toplarsınız.
(Kızmayın dost samimi ve acı söyler)
Köpeğinizi veya kedinizi lütfen ne balkonda ne de bahçede bakmaya çalışmayın. Bu şekilde hayvan baktığını iddia edenlerin başına neler geldiğini hepimiz biliyoruz.
Ya hayvanları ölüyor ya da internette ağlıyorlar para yardımı lâzım hayvanımın ölmemesi için diye. Bu durumlara düşmemek için lütfen ona en iyi şekilde bakın çünkü hayvan sahibi olmak sorumluluk ister. Hayvan sevmek başka şey, bir hayvanı eve alıp ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak başka şey.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 835 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR