Ponçik Parazitten Dolayı Vefat Etti...

SudeBulut15
SudeBulut15

1015 Puan

Bugün benim için çok büyük ve üzücü bir kayıp yaşadık.bebekliginden beri ailemizden olan albino sultan papağanı ponçik çocuğumuz , iç parazitten dolayı melek oldu :( hiçbir ilacını ve vitaminini eksik etmeyip her haftasonu kontrolümüz yapılıyordu. Bugün omuzumda birlikte telefona bakarken, karnının üzerine düşüp ayağa kalkamadı, elime aldığımda parmağımda duramayıp avucuma düştü. Kuyruğunu aşağı yukarı sallamaya başladığında her hangi bir felç geciriyormu diye kontrol ettim. Ağzının içine baktığımda dili şişmişti ve hızlı hızlı nefes alıp veriyordu.hızlıca yerimden kalkıp babamın yanına gittim . Veterinerimize gittik , oksijen tupune bağlayıp röntgen çektiler hem karaciğeri bir sıvı ile kapanmıştı , hemde tahlil yapıp parazit olduğunu söyledi. Oksijen odasına girip baktığında bir kaç defa döndü ve .... ve gözlerimin içine bakıp son nefesini verdi bebeğim. Inanın 4 ay bile olsa ona çok alışmıştım. Evin en değerli çocuğuydu, bunları nasıl yazdığımı bile bilmiyorum ama kaç saat ağladım emin değilim. Kucağıma alıp "Lütfen gitme bırakma bizi. Aç gözünü annecim " diye fısıldadım kulağına. Lütfen canlarınızın değerini bilin , ve her anı onunla dolu dolu yaşayın , yaşadığı ve nefes aldığı her saniye aslında sizin için bir hediye bir mucize. Eğlenin ve mutlu olun. Bırakmayın sakin. Değerini bilin.

11 CEVAP

Gul36
Gul36

113368

Başınız sağ olsun. Türü ne olursa olsun can candır ve kısa süre kalsalar da hemen ailemizden biri oluyorlar. Sizin için çok üzüldüm, bir aile ferdini kaybetmek çok zordur eminim. Söyledikleriniz çok güzel ve uyandırıcı. Herkes için iyi bir hatırlatma.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Başınız sağ olsun.Melek olup uçuyor artık...

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174

Başın sağolsun cidden çok üzüldüm. Okurken çok duygulandım allah sabır versin canım

Friolero
Friolero

12756

Bunu daha önce yaşamış biri olarak sizi iyi anlıyorum. Çok üzüldüm. Başınız sağ olsun.

Enax
Enax

11

Basınız sağ olsun . Sondakı yazdıgınız sey gercekten duygulandırıcıydı . Onlarla gecırdıgımız vakıt bızım ıcın her zaman bır mutluluk. O şuan melek oldu

Selma_
Selma_

4260

Basınız sag olsun

SudeBulut15
SudeBulut15

1015

Herkese teşekkür ederim. O artık minik bir melek oldu. Ondan hatıra sadece oyuncaklar ve videolar kaldı. Ilginiz için teşekkürler hayvansever abi ve ablalarim. Hepinize ve yanınızdaki dostunuza Allah uzun ömürler versin. Hep mutlu olun , ve hayatı birlikte dolu dolu yaşayın. Çünkü bir zaman sonra anlıyor insan , hiç kimseden bu kadar sevgi görmediğini.

felishuman
felishuman

10828

Başınız sağolsun:/

SudeBulut15
SudeBulut15

1015

Sağ olun

SudeBulut15
SudeBulut15

1015

Sağ olun.

SudeBulut15
SudeBulut15

1015

Teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1109 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 6 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR