Kedimde Kısırlaştırmadan Sonra Agresif Davranışlar Başladı

Aslinr
Aslinr

187 Puan

Kısırlaştırma sonrası kedimde agrasif davranışlar başladı normalde agresif davranışların biteceğini söylüyorlar kısırlaştıralı bugün 15 gün oldu ve birkaç gündür daha agresif davranıyor bu normal mi acaba aynı durumu yaşayan var mı cevap verirseniz çok sevinirim

4 CEVAP

kang14
kang14

3685

Bazı kediler kızgınlık döneminde çok agresif oluyor. Bazılarıysa hafif geciriyor. Bizim sokakta ki erkek kedimizin kızgınlıgı cok agresif geciyordu.Bildiğiniz bize saldırıyor ısırıyordu tırmalıyordu bagırarak.Daha yeni kısırlasmıs sizin ki. Hormonlarının dinmesi 1-2 ayı buluyor. Zaman vermelisiniz. Onunla bol oynayıp yorulsun enerjisini atsın. Agresifliğibiraz azalabilir.

cemregrande
cemregrande

909

Benim dişi kedim kısırlaştıktan sonra kendi yavrusunu kıskanıyordu onu görünce kaçıyordu tıslıyordu, bize de aynı şekilde saldırıyordu ve tıslıyordu, ama tek kedi olmadığı için de olabilir bu durum tamamen kıskançlıktan dolayı, sizin kediniz tek kedi mi, dişi mi, erkek mi bilmiyorum ama bu agresiflik durumu geçmezse bir veteriner hekime gitmenizi öneririm, sakinleştirici damlalar var yemeğine suyuna katabileceğiniz..

Aslinr
Aslinr

187

Teşekkür ederim cevabınız için ameliyat sonrası olunca normal mi acaba diye endişelendim ben de hala kızgınlık davranışları devam ediyor zannedersem

Aslinr
Aslinr

187

Benimki tek kedi ve erkek. Sizinkinin durumu düzeldi mi sonrasında acaba? Veterineri de 1 2 ay bekleyin hormonlarının düzene girmesi gerek size tepkili olabilir dedi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 211 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR